به گزارش مهر، براساس مصوبه شرکت مخابرات استان تهران از تاریخ اول خرداد ماه از 10 تا 55 درصد تخفیف برای مشترکان فعلی و یا متقاضیان جدید IP اعمال می شود.
تعرفه های جدید پهنای باند اینترنت از 64 کیلو بیت بر ثانیه با 50 درصد تخفیف از 110 هزار تومان به 55 هزار تومان، برای سرعت 128 کیلو بیت بر ثانیه با 55 درصد تخفیف از 220 هزار تومان به 99 هزار تومان و سرعت 256 کیلو بیت بر ثانیه از 330 هزار تومان به 165 هزار تومان، سرعت 512 کیلو بیت بر ثانیه از 660 هزار تومان به 297 هزار تومان کاهش می یابد.
مطابق تعرفه های جدید سرعت 1 مگابیت بر ثانیه از 990 هزار تومان با تخفیف 55 درصد به 445 هزار تومان و سرعت 2 مگابیت بر ثانیه از 1 میلیون و 760 هزار تومان با تخفیف 50 درصد به 880 هزار تومان، سرعت 4 مگابیت بر ثانیه با تخفیف 45 درصد از 2 میلیون و 970 هزار تومان به 1 میلیون 633 هزار تومان، سرعت 8 مگابیت بر ثانیه از 4 میلیون و 950 هزار تومان با تخفیف 40 درصدی به 2 میلیون و 970 هزار تومان، سرعت 20 مگابیت برثانیه از 10 میلیون و 10 هزار تومان با تخفیف 35 درصدی به 6 میلیون و 506 هزار تومان، سرعت 34 مگابیت بر ثانیه از 14 میلیون و 80 هزار تومان با 20 درصد تخفیف به 11 میلیون و 264 هزار تومان، سرعت 100 مگابیت بر ثانیه از 36 میلیون و 300 هزار تومان با 10 درصد تخفیف به 32 میلیون و 670 هزار تومان، سرعت 155 مگابیت بر ثانیه از 46 میلیون و 860 هزار تومان با 10 درصد تخفیف به 42 میلیون 174 هزار تومان کاهش می یابد.
مشترکان فعلی باید برای اصلاح قرارداد و استفاده از تسهیلات جدید به امور مشترکین اداره کل پشتیبانی دیتا شرکت مخابرات تهران مراجعه کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، براساس گزارشات رسیده داروی بتافرون خارجی که برای کنترل علائم بیماری ام اس و درمان آن مورد استفاده قرار می گیرد درحال حاضر در داروخانه های مهم از جمله 29 فروردین و هلال احمر وجود ندارد و همین امر مشکلات زیادی برای این دسته از بیماران ایجاد کرده و شرکت پخش کننده نیز اعلام کرده تا 10 روز آینده هم این دارو به دست بیماران نمی رسد.
بنابراین گزارش، برخی از پزشکان معتقد هستند که این دارو باید از نوع خارجی مصرف شود و نوع ایرانی را برای بیماران خود تجویز نمی کنند به همین دلیل نایاب شدن این دارو باعث شد تا جمع کثیری از بیماران مقابل داروخانه ها تجمع کنند.
گفتنی است، هزینه این دارو با بیمه تأمین اجتماعی 256هزار تومان و دیگر بیمه ها تا 600هزار تومان هم می رسد اما خرید آزاد آن بیش از یک میلیون تومان است
محمد کشتی آرای در گفتگو با رادیو ایران اظهار داشت: این افت قیمت ها نشان دهنده بهبود اقتصادهای جهانی و کاهش بحران اقتصادی است.
وی ادامه داد : در 4 ماه اخیر قیمت طلا روند نسبتا ثابتی داشت اما در روزهای اخیر به شدت کاهش یافته که بازار داخلی ارز و سکه را در ایران هم تحت تاثیر قرار داده و ادامه واگذاری سکه های پیش فروش شده در بانک ملی هم بر قیمت ها تاثیر گذاشته است.
رئیس اتحادیه کشوری طلا و جواهر گفت : نرخ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح قدیم امروز - 650 هزار تومان ، طرح جدید - 640 هزار تومان ، نیم سکه 320 هزار تومان و ربع سکه 177 هزار تومان است که از دیروز به ترتیب 5 ، 8 ، 6 و 2 هزار تومان کاهش نشان می دهد.
وی افزود : قیمت سکه های یک گرمی با توجه به افزایش تقاضای خرید به مناسبت روز مادر و روز زن بدون تغییر و حدود 103 هزار تومان است.
کشتی آرای قیمت هر گرم طلای 18 عیار را با 1500 تومان کاهش 64 هزار و 400 تومان اعلام کرد.
کشتی آرای با اشاره به انتخابات فرانسه و نوسان گفت : نرخ دلار ، یورو و پوند به ترتیب 1655 ، 2179 و 2720 تومان است.
وی گفت: هم اکنون قیمت ها با نرخ های جهانی هماهنگ است و با توجه به عرضه سکه های پیش فروش شده هیچ گونه حباب قیمتی یا قیمت های کاذب وجود ندارد.
گفتنی است، در حال حاضر قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی 1590 دلار و 50 سنت معامله می شود، البته ساعاتی پیش قیمت هر اونس طلا تا 1586 دلار هم کاهش یافته بود. قیمت هر اونس طلا در آغاز معاملات روز دوشنبه گذشته 1642 دلار و 10 سنت بود که تاکنون نزدیک به 56 دلار کاهش را تجربه کرده است.
10 ماه پیش قیمت هر اونس طلا در بازارهای جهانی حدود 1590 دلار بود.
بهار مناسبترین فصل اکران فیلمهاست. به خصوص در چند سال اخیر که تمایل مخاطب برای رفتن به سینما در این فصل و روزهای تعطیل بیشتر شده است. در این روزها، شورای صنفی نمایش با صلاحدید خود دستچینی از تولیدات سال قبل که در جشنواره فیلم فجر نیز به نمایش درآمدهاند، انتخاب میکند تا چرخهای سینما در همان آغاز سال جدید برای اهالی هنر خوب بچرخد.
نکته قابل توجه در این چینشها توجه به موضوع فیلم و مناسب بودن آن برای نمایش در نوروز و احتمال پر فروش شدن آن است. اتفاقی که در سالهای 87، 88، 89 و 90 افتاد. البته توقع اینکه همه فیلمهای روی پرده نوروز یک مضمون را در بربگیرد یا اینکه همه این فیلمها مختص کارگردانان اسم و رسمدار باشد، دور از ذهن است، چرا که سینمای ایران باید قابلیت فروش در طول یک سال را داشته باشد.
مقایسه فروش فیلمهای پنج سال سینمای ایران در نوروز، نشان دهنده موفقیت سینمای ایران و انتخاب هوشمندانه فیلمها در بعضی از سالها و موفق نبودن انتخاب فیلمها در سالهای دیگر است. آمار و ارقام ارائه شده در تصویر زیر مربوط به سایت فارابی و فروش فیلمها در تهران است چرا که آمار رسمی از فروش فیلمهای سینمایی در کل کشور وجود ندارد. همچنین آمار فروش سال 87 نیز که در سایت فارابی اعلام نشده، بر اساس آمار و ارقام خبرگزاریهای معتبر، درج شده است.
(برای دیدن اینفوگرافیک در ابعاد واقعی اینجا را کلیک کنید)
به گزارش
پروفسور " احمد مته ایشیکارا " مدیر سابق رصد خانه معروف " کاندیلی " استانبول در گفتگو با روزنامه آکشام با هشدار نسبت به وقوع زمین لرزه ای بزرگ در حوزه دریای مرمره از تلفات گسترده این زمین لرزه در شهر استانبول ابراز نگرانی کرد.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه از زمان وقوع آخرین زمین لرزه در این حوزه بیش از 100 سال می گذرد گفت که وی زلزله ماه اوت سال 1996 استانبول را نیز پیش بینی کرده بود.
از نظر این دانشمند ترکیه ای شهر استانبول روی گسلی است که منطقه جنوبی این گسل در 100 سال اخیر بدون هیچ گونه فعالیت بوده و همین مساله نگرانی را از شدت زلزله احتمالی بیشتر می کند.
پروفسور ایشیکارا در سال های گذشته همواره تلاش کرده است تا به افکار عمومی و مسئولان ترکیه درباره زلزله احتمالی استانبول هشدار دهد . وی بدین منظور روزهای جمعه به مساجد می رود تا از حضور مردم در نماز جمعه استفاده کرده و به آنها درباره زلزله هشدار دهد.
گفتنی است بنا به نظر بسیاری از کارشناسان شهر تهران نیز همچون استانبول روی گسل های زلزله خیز است و ازدحام جمعیت و سازه های غیر ایمن این شهر را نیز همچون استانبول به لحاظ ریسک ناشی از آسیب های زلزله در معرض خطر قرار داده است.
می توان گفت شهرهای تهران و استانبول از این جهت هم داستان هستند و هر دو شهر بزرگ و عمده در منطقه زیر سایه تهدید دایمی وقوع زلزله مرگبار که تلفات آن ممکن است به صدها هزار نفر برسد ، زندگی می کنند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران سردار تنگسيري امروز در چهارمين همايش فصلي معاونان و مديران سازمان ورزشي شهرداري تهران در قشم افزود: ايران ناوهاي هواپيمابر غير قابل غرق شدن را براي حفاظت و امنيت جزاير ايراني و تنگه هرمز در آبهاي منطقه خليج فارس مستقر کرده است.
وي حضور90 ناو در منطقه خليج فارس را نامشروع، نامفهوم و مخل امنيت و آسايش اعلام کرد و گفت: زماني بهانه حضور نيروهاي بيگانه در خليج فارس صدام حسين بود اما اکنون بهانه اي براي حضور آنان وجود ندارد.
سردار تنگسيري تاکيد کرد: ايران و عمان مي توانند امنيت را در خليج فارس برقرار کنند و نيازي به وجود بيگانگان در منطقه نيست.
جانشين فرمانده نيروي دريايي سپاه بر درک ارزش خليج فارس وجزاير ايراني تاکيد کرد و گفت: به جاي نام ابوموسي؛ به اين جزيره بوموسي گفته شود زيرا ما خيري از ابوها نديده ايم.
چهارمين همايش فصلي معاونان و مديران سازمان ورزشي شهرداري تهران با حضور 130 نفر از برگزيدگان ورزشهاي ملي و قهرماني/ روساي فدراسيونها و پيش کسوتان ورزشي تا فردا در قشم ادامه دارد.
هدف از برگزاري اين همايش تجليل از ورزشکاران ، شهدا و ايثارگران خليج فارس و پاسخ کوبنده قهرمانان ايراني به ياوه گوئيهاي شيخ نشين امارات عربي متحده اعلام شده است.
معاملات حجم بالاي طلا براي تحويل در ماه ژوئن در بازار كامكس نيويورك، 34.60 دلار يا 2.1 درصد كاهش يافت و به 1604 دلار رسيد كه پايينترين قيمت نهايي از سوم ژانويه بود. بهاي طلا براي تحويل در ماه مه نيز با 2.1 درصد كاهش به 1604 دلار در هر اونس رسيد.
بهاي معاملات طلا در ماههاي اخير كه بحران بدهي منطقه يورو تقاضاي سرمايهگذاران را به سمت دلار آمريكا به عنوان يك سرمايه گذاري مطمئن هدايت كرده، معمولا پايينتر بوده است.
دلار قويتر، معاملات طلا به دلار را براي خريداراني كه از ارزهاي ديگر استفاده مي كنند، گرانتر ميكند. در بحبوحه افزايش نگرانيها نسبت به احتمال فلج شدن سيستم مالي اروپا، دلار دارايي مطمئنتري نسبت به فلزات ارزشمند به شمار ميرود.
به گفته معاملهگران، سقوط بازارهاي سهام و كالاهاي ديگر نيز به روند فروش طلا شتاب بخشيده است، زيرا مشاركت كنندگان در اين بازار ناچارند براي جبران ضرر در بازارهاي ديگر، نقدينگي كسب كنند.
قيمتهاي طلا در آغاز سال 2012 با اين ديد كه بانكهاي مركزي در اروپا و آمريكا دور جديدي از سياستهاي پولي را براي رونق رشد اقصادي اجرا ميكنند، افزايش يافته بود. چنين سياستهايي سرمايه گذاران را براي پشتيباني از سرمايه، از بازارهاي ارزي به سمت طلا ميكشاند، اما با سكوت اخير بانك مركزي آمريكا در مورد تدابير محرك اقتصادي جديد و درخواست بانك مركزي اروپا از دولتهاي اروپايي براي در پيش گرفتن اقدام براي رشد اقتصادي، پيشبينيها در مورد چشم اندازهاي طلا تيره شده است و قيمتهاي اين فلز از سطح بالاي 1800 دلار در اواخر فوريه كاهش يافته است.
نقره نيز همگام با طلا كاهش بها داشت و با 2.2 درصد يا 63.3 سنت كاهش بها، به 29.495 دلار در هر اونس رسيد كه پايينترين قيمت نهايي از اواسط ژانويه بود.
به گزارش باشگاه خبرنگاران، قلعه ها ، پادگان ها و میادین جنگ از جمله پرطرفدارترین جاذبه های توریستی در جهان هستند. لحضات بسیار مهمی از تاریخ بشریت در این مکان ها شکل گرفته است که درنوع زندگی امروز ما نیز اثر دارد. چه بسا اگر آن وقایع به گونه ای دیگر رقم می خورد زندگی امروز ما نیز به شکل دیگری رقم می خورد. در این مطلب شما را با تعدادی از معروفترین قلعه ها و دژهای نظامی در جهان آشنا کنیم.
دژ Biruaslum
این دژ در مجموع الجزایر "Barra" در غرب منطقه " Vatersay" در کشور انگلستان واقع شده است. این قلعه در یک منطقه صخره ای در نزدیک ساحل دریا واقع شده است که ترکیبی از صخرها و دره های عمیق اطراف آن را پوشانده اند. ارتفاع این صخره در مناطقی به 72 متر نیز می رسد. این قلعه که در لبه این صخره ها قرار گرفته است در دوران کهن و با دیوارهایی به عرض 2 متر و ارتفاع 3 متر ساخته شده اند که در حدود 90 متر در طول سطح صخره ای ادامه دارد.
تاریخچه این قلعه و این که دقیقا در چه زمانی و دقیقا به چه منظوری ساخته شده است مشخص نیست. تعدادی از کارشناسان "عصر آهن" را زمان ساخت این برج می دانند. به هر حال این قلعه بارها در زمان محاصره ها و حملات اقوام وایکینگ به اسکاتلند مورد استفاده قرار گرفته است. امروزه بازدید از این قلعه با توجه به شرایط خاص جغرافیایی محل قرار گیری آن کمی مشکل است.
قلعه تغلق آباد
در سال 1321 میلادی مردی با نژاد ترک با نام "قاضی مالک" با تغییر نام خود به " قیاس الدین تغلق" سلسله ای را در شهر دهلی در هندوستان امروزی تاسیس کرد. او پس از به حکومت رسیدن شروع به ساخت استحکامات گسترده دفاعی در جنوب دهلی کرد تا بتواند از شهر در مقابل هجوم مغول ها دفاع کند. او به منظور ساخت این استحکامات تمامی کارگران موجود در دهلی را مورد استفاده قرار داد. این تاسیسات وسیع شامل سه بخش مسکونی، یک دژ نظامی و یک اقامتگاه سلطنتی بود. این تاسیسات دارای تعداد زیادی تونل و راه های زیرزمینی و همچنین 52 دروازه بود که امروزه 13 عدد از آن باقی مانده است. ارتفاع دیوارهای این دژ بین 10 تا 15 متر بوده است.
در درون این مجموعه خانه های سنگی بسیار بزرگی و همچنین تعدادی مقبره وجود دارد که مهمترین آنها مربوط به خود قاضی مالک است. بر اساس اطلاعات موجود او در سال 1324 بر اثر سقوط سایبان بالای سرش بر روی او کشته می شود. این حادثه باعث می شود تا مردم این مکان را نفرین شده به حساب آورند و تا سال 1327 این مکان به طور کامل تخلیه می شود. بخش های زیادی از این قلعه در طول زمان تخریب شده و یا به دلیل رشد بیش از حد گیاهان قابل دسترسی نیست اما سایر بخش های آن همچنان در دسترس بوده و یکی از بهترین جاذبه های توریستی کشور هند است.
قلعه de San Marcos
ایالت فلوریدا در سواحل شرقی آمریکا سالهای زیادی تحت کنترل امپراتوری اسپانیا بوده است. در شمال شرق این ایالت شهری به نام سنت آگوستین وجود دارد که در سال 1565 ساخته شده است و هنوز هم وجود داشته و زندگی در آن جریان دارد. این شهر در حال حاضر قدیمی ترین شهر دارای سکنه در آمریکا است که توسط اروپایی ها ساخته شده است. در طول سالهای پس از ساخته شدن این شهر مواردی از حملات مثل حمله دزدان دریایی انگلیسی در سال 1668 به این شهر باعث شد تا مسئولین به فکر ساخت استحکامات دفاعی برای این شهر بیافتند.
این قلعه با چهار باروی اصلی در 4 گوشه آن بعلاوه تعداد زیادی جایگاه مخصوص شلیک توپ به همراه تاسیساتی برای زندگی نیروهای پیاده نظام ساخته شد. در سال 1702 میلادی انگلیسی ها به این قلعه حمله کردند که در نتیجه آن کلیه اهالی شهر و نیروهای نظامی به درون این قلعه پناه بردند. پس از بمباران سنگین این قلعه انگلیسی ها نتوانستند این مکان را تصرف کرده و به ناچار از آن عقب نشینی کردند. در سال 1763 این قلعه توسط انگلیسی ها فتح شد. در سال 1819 نیز ایالت فلوریدا از کنترل اسپانیا خارج شده به آمریکا پیوست.
خانه پاولو
نبرد استالینگراد در طول جنگ دوم جهانی یکی از مهمترین نبردها بود که با شکست آلمان ها پایان یافت و به قول بسیاری از مورخان سر آغاز فروپاشی آلمان نازی از این نبرد به بعد بود. در طول این جنگ شهری خونبار دو طرف شدیدا به دنبال نقاط استراتژیک و مرتفع بودند که به آنان توانایی تسلط بر میدان نبرد را بدهد. یکی از این نقاط خانه ای 4 طبقه مشرف به رود ولگا بود که میدان دیدی در حدود 1 کیلومتر به سمت شمال ، جنوب و غرب شهر داشت. آلمان با یک حمله توانسته بودند تا این شهر را خانه را تصرف کنند.
در سپتامبر 1942 میلادی یک دسته 30 نفره از سربازان روسی به فرماندهی گروهبان یاکو پاپلو به این خانه حمله کردند و پس از از دست دادن 26 نفر از سربازان توانستند این ساختمان را پس بگیرند. روسها این خانه را با حجم زیادی از انواع سلاح های سبک و سنگین مجهز کردند و به شدت به دفاع مشغول شدند. پشتیبانی از این مکان نیز توسط راه های زیرزمینی صورت می گرفت. آلمانی ها با وجود تلاش های فراوان نتوانستند این ساختمان را تصرف کنند و البته متحمل تلفات سنگین نیز شدند. ژنرال ژوکوف فرمانده نیروهای شوروی در نبرد استالینگراد گفته بود: آلمانی ها بیش از تلفاتی که برای تصرف شهر پاریس متحمل شدند در برابر خانه پاپلو متحمل شدند. در نهایت و پس از پایان جنگ گروهبان پاپلو به عنوان "قهرمان اتحاد شوروی" شناخته شده و خانه مذکور نیز پس از مرمت با نشانه هایی از آن دوران تزئین شد.
لانه گرگ
در سالهای آغازین جنگ دوم جهانی و با توجه به افزایش سریع قلمرو آلمان ها هیتلر دستور داد تا در نقاط مختلفی از سرزمین های اشغالی در اروپا ستادها و مراکز فرماندهی خاصی برای او و دستیارانش ساخته شود. با شروع عملیات نظامی بر علیه اتحاد شوروی سابق یک مجموعه مخصوص در داخل خاک لهستان اشغالی و در منطقه پروس شرقی ساخته شده که به نام "لانه گرگ" شهرت یافت. هیتلر از 23 ژوئن 1941 تا 20 نوامبر 1944 در مجموع 800 روز را در این محل گذراند. این محل تعداد بسیار زیادی راهرو و اتاق مخفی بود و در اطراف آن چیزی در حدود 54 هزار مین کاشته شده بود.
در هر زمان چیزی در حدود 2000 نفر در این مکان کار و زندگی می کردند. در 20 جولای 1944 این مکان محلی بود که سوء قصدی نافرجامی بر علیه هیتلر در آن رخ داد . در 25 ژانویه 1945 و به دلیل نزدیک شدن واحدهای ارتش شوروی به این محل این مکان توسط نازی ها منفجر شد. با وجود استفاده از حجم زیادی از مواد منفجره بسیاری از تاسیسات موجود در این محل سالم باقی ماندند. این محل دو روز پس از آن توسط ارتش سرخ تصرف شد. این مکان در حال حاضر سالیانه پذیرای 180 هزار توریست است.
قلعه Berezhany
در سال 1534 میلادی فرمانده نظامی و سیاستمدار لهستانی "Mikołaj Sieniawski " تصمیم گرفت تا در ناحیه "Berezhany" در غرب اوکراین امروزی یک دژ مستحکم و به نوعی غیرقابل نفوذ را بسازد. او به این منظور یک منطقه باتلاقی در جزیره ای کوچک در نزدیک رود "Złota Lipa " نزدیک به بیست سال برای ساخت زمان برد و به نظر بسیاری از کارشناسان یکی از برترین بناهای ساخته شده در قرن شانزدهم میلادی بود. قطر دیوارهای این قلعه 6 متر بود. این بنا در طول تاریخ بارها مورد تاخت و تاز اقوام بسیاری قرار گرفت اما همچنان پابرجا باقی ماند. جنگ اول جهانی آسیب شدیدی به این بنا وارد کرد و در زمانی که شوروی آن را تصرف کرد نیز بخش زیادی از آن از بین رفت. امروزه باقی مانده های این بنا در کشور اوکراین قرار دارد.
قلعه Corfe
در کشور انگلستان قلعه های زیادی وجود دارد که یکی از آنها قلعه " Corfe" است. در سال 1066 ویلیام فاتح پس از تصرف انگلستان دستور داد تا در سراسر قلمرو او در اروپا قلعه هایی ساخت شود. در مجموعه 36 قلعه ساخته شد. یکی از این قلعه ها که توسط اقوام نورمن ساخته شد " Corfe" نام دارد که در زبان اقوام ساکسون به معنی "شکاف" است.
این قلعه بر روی تپهای پوربک ساخته شده بود تا امنیت مسیرهای مواصلاتی در آن منطقه را تامین کند. این قلعه برخلاف بسیاری از قلعه های انگلیسی که در آن دوران در کنار رودها و در درون دره ها ساخته می شدند بر بالای تپه ها ساخته شده است. در طول جنگهای داخلی انگلستان بین سالهای 1642 تا 1651 میلادی این قلعه محل تجمع نیروی های وفادار به سلطنت بود و دو بار به محاصره درآمد. در طول این درگیری ها بخش های زیادی از این قلعه تخریب شد. در حال حاضر این قلعه سالانه مورد بازدید 200 هزار توریست قرار می گیرد
به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري رويترز، اين در حالي است که حدود دو ماه از بسته شدن اردوگاه اين گروهك تروريستي در عراق مي گذرد.
دادگاه استيناف منطقه کلمبيا در امريکا استدلالها را در خصوص دادخواست منافقين استماع کرد. اين گروهك خواستار صدور حکمي است که وزارت خارجه آمريکا را يا وادار به خارج کردن نام اين گروهك از فهرست سازمانهاي تروريستي کند، يا آن را ملزم به چنين اقدامي ظرف دوره زماني مشخص کند.
گروهک تروريستي منافقين از اردوگاه اشرف در عراق خارج و به مکاني در پايگاه نظامي سابق آمريکا در بغداد منتقل شده اند. دولت اوباما اعلام کرد انتقال بقيه اعضاي اين گروه که حدود 1200 نفر هستند نيز قرار است در نه هفته آينده صورت گيرد.
رابرت لوب از وکلاي وزارت دادگستري آمريکا که به نمايندگي از جانب دولت اوباما در دادگاه استيناف حضور يافت، گفت : کلينتون قصد دارد درباره درخواست گروه مزبور براي خارج کردن نام آن از فهرست سازمانهاي تروريستي خارجي آمريکا دست کم ظرف شصت روز پس از آخرين انتقال اعضاي گروه تصميم گيري کند.
اين نخستين بار است که وزارت خارجه آمريکا به طور علني يک جدول زماني تقريبي براي تصميم گيري درباره اين مسئله ارائه کرده است.
لوب اذعان کرد که دوره شصت روزه براي تصميم گيري در اين خصوص ممکن است واقع بينانه نباشد، زيرا آنها به شواهد و مدارک بيشتري دست خواهند يافت که مستلزم بررسي است، اما کلينتون به وي اجازه داده بود طرحش را به دادگاه استيناف اعلام کند.
کلينتون ماه فوريه اعلام کرده بود تغيير مکان اردوگاه منافقين عامل اصلي در تصميم گيري در خصوص خروج نام اين گروه از فهرست سازمانهاي تروريستي است.
نام اين گروه سال 1997 به فهرست سازمانهاي تروريستي خارجي آمريکا اضافه شد.