دوربین های حرارتی برای ایجاد و بهبود قابلیت های عملیاتی نیروهای نظامی در رزم شبانه، امکان کشف و ردگیری اهدافی که از نظر دیداری از پنهان کاری و استتار خوبی استفاده کرده اند و همچنین ایجاد امکان ردگیری اهدافی که همواره منبع بزرگی برای تابش های حرارتی دارند مثل هواپیماها ساخته شده اند.

هر چند در سال های جنگ تحمیلی در کشورمان ادوات دید در شب به تعداد زیاد و احتمالاً دوربین حرارتی وجود نداشت اما همان تعداد برای اثبات....


برای مشاهده متن کامل خبر به همراه عکس ها به ادامه مطلب بروید...



ادامه مطلب...


ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

کانال 2 رژیم صهیونیستی اعلام کرد، تحقیقات در خصوص هواپیمای بدون خلبان "ایوب" که هفته قبل در جنوب کرانه باختری سرنگون شد نشان می‌دهد که این هواپیما ساخت ایران بود.

این شبکه گزارش داد، این نوع هواپیماها به فناوری خاصی مجهز است که هنگام عملیات شناسایی می‌تواند تصاویر ویدیویی را به صورت زنده منتقل کند.

"سید حسن نصرالله" دبیرکل حزب الله لبنان پنج شنبه گذشته، مسئولیت نفوذ هواپیمای شناسایی به اراضی اشغالی را برعهده گرفته و تأکید کرد: این هواپیما که در مسیر مشخصی پرواز کرد، ایرانی بود و نه روس؛ و جوانان حزب الله آن را مونتاژ کردند.

سید حسن نصرالله نفوذ هواپیمای مقاومت لبنان به اراضی اشغالی را عملیاتی منحصر به فرد توصیف کرد و گفت: مقاومت لبنان هواپیمای شناسایی پیشرفته‌ای را از داخل اراضی لبنان به سوی دریا فرستاد؛ این هواپیما پس از پرواز صدها کیلومتر بر فراز دریا از جنوب فلسطین وارد اراضی اشغالی شد، و قبل از شناسایی شدن از سوی نیروی هوایی دشمن، بر فراز بسیاری از پایگاه‌های مهم این رژیم از جمله تأسیسات اتمی "دیمونا" پرواز کرد.




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab


پهپادی برای شکار طوفان: هفته گذشته ناسا پهپاد خود را برای نبرد پیش رو علیه درک و پیش‌بینی طوفان‌های مرگبار استوایی به پرواز در آورد. هدف این پهپاد مطالعه مرکز طوفان نادین بود که به مدت یک هفته جزایر آیزور و اقیانوس آتلانتیک شمالی را در نوردید. بر خلاف هواپیماهای سرنشین‌دار متداول‌تر جوینده طوفان، گلوبال هاوک با یک موتور جت و طول بال‌هایی به درازای 35 متر می‌تواند به مدت 30 ساعت در آسمان باقی بماند و 17700 کیلومتر پرواز کند.
 
متن کامل در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...


ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

اعلام وجود سامانه پدافند هوایی رعد و بخشی از مشخصات عملکردی آن توسط فرمانده کل سپاه و سپس حضور آن در رژه نیروهای مسلح در 31 شهریور ماه سال جاری بار دیگر نامشخص بودن عمق توان پدافند هوایی ایران را اثبات کرد.

 

یکی از پرکاربردترین سامانه های دفاع هوایی در دنیا، سامانه های میانبرد و ارتفاع متوسط هستند. این گستردگی استفاده به دلایل مختلفی پدید آمده از جمله بیشتر بودن تعداد تهدیدات عمل کننده در این لایه و ایجاد بازدارندگی جغرافیایی مناسب و مقرون به صرفه با توجه به برد موشک های مورد استفاده.

 

در بین این سامانه ها انواع متحرک آنها از اهمیت بالاتری برخوردار هستند زیرا استقرار در یک منطقه و برچیدن و جابجایی آنها بسیار سریع انجام شده و ضمن برقراری حفاظت بهتر از خود سامانه با جابجا کردن آتشبار، امکان پوشش مناطق مختلف در صورت نیاز با این عمل فراهم می شود.

 

در کشورمان ایران سامانه های میانبرد پدافند هوایی موشکی «هاوک» و «استاندارد» پیش از انقلاب و سامانه های «اچ-کیو-2/صیاد-1»، «سام-6» و «مرصاد» و پس از انقلاب به خدمت گرفته شده که در جدول زیر مشخصات کلی آنها آورده شده است.

 


 

بجز صیاد-1 و مرصاد بقیه سامانه ها ساخت خارج هستند. صیاد-1 در واقع نوع بومی.....


متن کامل را در ادامه مطلب بخوانید....



ادامه مطلب...


تاریخ: چهار شنبه 5 مهر 1391برچسب: نه شرقی نه غربی؛ فقط «رعد ایرانی» + عكس,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

آئودی در نسل سوم S3 از موتور توربوشارژ TFSI با پاشش مستقیم سوخت (بنزین) استفاده کرده تا حداکثر توان ممکن و بهره‌وری سوخت را به این خودرو بدهد. موتور قدرتمند این خودرو توانی معادل 300 اسب‌بخار تولید می‌کند؛ اما مصرف S3 در هر 100 کیلومتر تنها 6.9 لیتر است. شتاب‌گیری 0 تا 100 کیلومتربرساعت این خودرو زمانی که از جعبه‌دنده S tronic بهره می‌برد، به 5.1 ثانیه زمان نیاز خواهد داشت.   

 

به گزارش آتوبلاگ، موتور 2 لیتری TFSI که در این خودرو به کار گرفته شده، شباهت بسیار اندکی به نسل‌های پیش از خود که 5 سال متوالی عنوان موتور سال را از آن خود کردند، دارد. این موتور 1984 سی‌سی و چهار سیلندر می‌تواند گشتاور نیرویی معادل 380 نیوتن‌متر را در دور موتور بین 1800 و 5500 دوردردقیقه ایجاد کند و به حد نهایی 6800 دوردردقیقه برسد.

موتور TFSI می‌تواند قدرت و بهره‌وری جالب‌توجهی را به نمایش بگذارد. شتاب‌گیری 0 تا 100 کیلومتربرساعت S3زمانی که از جعبه‌دنده S tronic شش‌سرعته بهره می‌برد، به 5.1 ثانیه زمان نیاز خواهد داشت و استفاده از جعبه‌دنده دستی این زمان را به 5.4 ثانیه خواهد رساند. حداکثر سرعت این خودرو به شکل الکترونیکی به 250 کیلومتربرساعت محدود شده و مصرف سوخت آن هنگام ترکیب با جعبه‌دنده اتوماتیک تنها 6.9 لیتر در هر100 کیلومتر خواهد بود، این رقم در نمونه‌های S3 که از جعبه‌دنده دستی استفاده می‌کنند، 0.1 لیتر در هر صد کیلومتر بیشتر است که کاهشی 1.5 لیتری را در مقایسه با نمونه‌های پیشین نشان می‌دهد. گاز دی‌اکسیدکربنی که این خودرو در هر کیلومتر وارد هوا خواهد کرد معادل 159 گرم در مدل دنده اتوماتیک و 162 گرم در نمونه دستی آن پیش‌بینی شده است.

برای موتور 4 سیلندر قدرتمند این خودرو دو میل بالانس پیش‌بینی شده که دو برابر سریع‌تر از میل‌لنگ‌ها می‌چرخند تا لرزش بدنه این موتور را به حداقل می‌رسانند. یک فعال‌کننده صدای الکترومکانیکی صدای موتور را به داخل خودرو خواهد آورد. بالچه کوچکی نیز برای اگزوز پیش‌بینی شده که در سرعت‌های بالا باز می‌شود و صدای اسپرت پرطنینی را به این خودرو می‌دهد.

 

 

فناوری‌های مختلفی برای بهبود عملکرد این موتور به کار گرفته شده‌اند که از میان آنها می‌توان به استفاده از پاشش مستقیم سوخت با فشاری معادل 197 اتمسفر اشاره کرد. تغییراتی در محفظه احتراق باعث شده نسبت تراکم به 9.3 به 1 افزایش پیدا کند که برای موتور های توربوشارژ خارق‌العاده است.

 

سیستم نوآورانه مدیریت حرارتی موتور نیز باعث شده حداقل اصطکاک ممکن و بهترین بهره‌وری ترمودینامیک در قسمت‌های حرکتی ایجاد شود. سرسیلندر نیز از آلیاژ سبک آلومینیوم‌سیلیکون ساخته شده که بسیارمقاوم است و مقاومت حرارتی بالایی دارد. این موتور قدرتمند و پیچیده ابعاد کوچکی داشته و تنها 148 کیلوگرم وزن دارد که نسبت به نمونه‌های پیشین بیش از 5 کیلوگرم سبک‌تر است.

آئودی S3 هاچ‌بک و بسیارمقاوم طراحی شده و در برابر ضربه به خوبی می‌تواند ایمنی سرنشینان خود را تأمین کند. این خودرو تنها  1395 کیلوگرم وزن دارد، در آن از شیشه جلوی عایق صدا استفاده شده و ضریب مقاومت هوای خودرو تنها 0.33 است.

در فضای داخلی این خودرو و بخش هدایت و کنترل آن نیز بخش‌های گوناگونی در نظر گرفته شده و تقریبا از تمامی فناوری‌های کنونی که برای سرگرمی سرنشینان یا ارسال اطلاعات بی‌سیم به بخش هدایت خودرو معرفی شده‌اند، استفاده شده است. «آئودی کانکت» تمامی سرویس‌هایی را در برمی‌گیرد که به دریافت داده‌ها از شبکه خودروهای اطراف می‌پردازند و اطلاعات کلیدی را در اختیار راننده خودرو قرار می‌دهند.

سیستم ناوبری MMI یا واسط کاربری چندرسانه‌ای ناوبری و لمسی از دیگر امکانات پیش‌بینی شده هستند. سیستم‌های کمکی متعددی نیز در این خودرو در دسترس است که از میان آنها می‌توان به کنترل سرعت ثابت انطباقی که می‌تواند زمانی که با سیستم ایمنی خودرو یکپارچه است، در سرعت‌های زیر 30 کیلومتر در صورت نیاز خودرو را به شکل خودکار متوقف کند. علاوه بر این سیستم‌های کمکی فعال حرکت بین خطوط، بخش کمکی روبرو و کناره‌های خودرو، سیستم مجهز به دوربین برای تشخیص علائم راهنمایی و رانندگی و پارک خودرو، نور انطباقی با امکان کنترل چراغ‌های جلو در چندین حالت گوناگون و سقف پانوراما از دیگر امکانات پیش‌بینی شده هستند.

آئودی S3 جدید از اوایل سال میلادی آینده وارد بازار خواهد شد و قیمت پایه آن در آلمان 38,900 یورو معادل 50,699 دلار اعلام شده است.

 

برای دیدن عکس های خوشکل و ناز این ماشین به ادامه مطلب بروید...




ادامه مطلب...


ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

تصاویر تازه از نسل بعدی شورولت کوروت این خودرو را در حال گذراندن مراحل تست نشان می دهد .

 

برای مشروح کامل خبر و دیدن عکس های ناز این ماشین به ادامه مطلب بروید...



ادامه مطلب...


تاریخ: یک شنبه 2 مهر 1391برچسب:شورولت کوروت C7 2014 با موتور جدید+عکس ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

سوپر خودروها از آن دسته از خودروها هستند که همیشه طرفداران بسیاری داشته اند. لامبورگینی به نوعی همیشه پیشرو در میان تمام این خودروها بوده است.

 

 

مشروح کامل مطلب به همراه عکس در ادامه مطلب...



ادامه مطلب...


ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 




تاریخ: شنبه 23 ارديبهشت 1391برچسب:خیابان خودشوی در کره جنوبی+ (عکس) ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

  به گزارش خبرنگار مهر، هم اکنون 26 میلیون و 362 هزار و 370 خط تلفن ثابت در کشور وجود دارد و ضریب نفوذ این نوع تلفن 34.6 درصد است؛ این درحالی است که شرکت مخابرات ایران در آخرین گزارش‌های خود تعداد کاربران تلفن‌های همراه را 48 میلیون نفر اعلام کرده که از این میان 16 میلیون نفر مشترک سیم کارت دائمی و 32 میلیون نفر نیز مشترک سیم کارت‌های اعتباری مخابرات هستند.

براساس آمار منتشر شده از عملکرد شرکت مخابرات در سال 90 این شرکت بالغ بر 5 میلیون و 700 هزار شماره موبایل دایر کرده که از این تعداد، موبایل های دائمی 150 شماره و تعداد موبایل‌های اعتباری برابر 5 میلیون و 500 هزار شماره بوده است.

با این وجود ضریب نفوذ مشترکان موبایل مخابرات در کشور بالغ بر 63 درصد عنوان شده و 53 هزار و 306 کیلومتر از جاده‌های اصلی و فرعی و 6 هزار و 680 کیلومتر از مسیر ریلی کشور تحت پوشش شبکه موبایل قرار دارد که براین اساس 99 درصد از جاده های اصلی، 80 درصد از جاده های فرعی و 82 درصد از مسیر ریلی کشور تحت پوشش شبکه موبایل مخابرات قرار دارد و 1163 شهر نیز دارای پوشش این نوع تلفن هستند.

آمارها نشان می دهد که تعداد روستاها و مزارع دارای ارتباط تلفنی در کشور 52 هزار و 500 روستا است و مردم 33 هزار و 136 روستا نیز دارای تلفن خانگی هستند؛ براین اساس مخابرات برای سهولت انجام امور مردم 10 هزار دفتر ICT روستایی نیز ایجاد کرده است.

نگاهی به آخرین وضعیت شبکه مخابراتی حاکی از آن است که 229 هزار دستگاه تلفن همگانی شهری و 178 هزار و 100 دستگاه تلفن همگانی راه دور در کشور نصب شده است.

همچنین در زمینه ارائه خدمات اینترنت باید گفت که یکهزار و 154 شهر متصل به شبکه دیتا شده و تعداد کاربران اینترنت نیز با محاسبه کاربران اینترنت کم سرعت دایل آپ و پرسرعت ADSL حدود 28.5 میلیون نفر تخمین زده می شوند.

هم اکنون و براساس بررسی های صورت گرفته 683 هزار و 129 پورت اینترنت پرسرعت توسط مخابرات دایر شده و شمار پورتهای نصب شده نیز یک میلیون و 426 هزار و 419 خط ADSL است.

شبکه مخابرات کشور در ارتباطات مخابراتی فرعی و راه دور 80 هزار و 913 کیلومتر فیبرنوری و در داخل شهر نیز 20 هزار و 624 کیلومتر فیبرنوری کشیده است و علاوه بر اتصال 30 هزار و 682 شعبه بانکداری الکترونیکی، از طریق فیبرنوری نیز به 334 دانشگاه اینترنت واگذار کرده است.

هم اکنون 111 کشور از 269 اپراتور دنیا با شرکت مخابرات ایران دارای سرویس رومینگ بین‌الملل هستند.




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

  به گزارش ايسنا رضا مفیدی - مدیر صنایع خودرو سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران (ایدرو) اظهار کرد: اواخر سال 1389 قرارداد همکاری مشترک در زمینه تولید خودروی سواری هیبرید بین وزارت صنایع و معادن سابق و معاونت علمی و فن‌آوری ریاست جمهوری امضا شد.

وی با بیان این‌که در حال حاضر مجری این پروژه انتخاب شده و از طریق امضای قرارداد با دانشگاه‌ها و مشاوران داخلی و خارجی روند اجرایی آن در حال انجام است، خاطرنشان کرد: اگرچه روند اجرای این پروژه مقداری با تاخیر مواجه شده است، اما امیدواریم اوایل سال آینده (1392) سه نمونه از خودرو سواری فول هیبرید به تولید برسد.

مدیر صنایع خودرو سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: این خودروها در کلاس C+ قرار داشته و پس از تولید نمونه‌های اولیه، فاز توسعه و تولید انبوه آن‌ها اجرایی خواهد شد.

مفیدی خاطرنشان کرد: خودروهای هیبریدی در سطح دنیا در چهار سطح تولید می‌شوند که خودرو هیبریدی مدنظر ما در سطح فول هیبرید قرار دارد. البته غیر از این پروژه، ایران خودرو نیز در زمینه تولید خودروی میکروهیبرید فعالیت می‌کند.




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 2 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 112
بازدید دیروز : 15
بازدید هفته : 167
بازدید ماه : 2582
بازدید کل : 163823
تعداد مطالب : 314
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content