آستور سوئیت در محله بسیار با کلاس و لوکس نشین نیویورک ، در شماره 768 خیابان پنجم واقع شده و شخصیتهای معروفی مانند جان اف کندی و ... پیش از این، در آنجا زندگی کرده اند.


در حال حاضر یورگن فردریش، مدیر شرکت اسپریت، در اینجا سکنی گزیده است. دیزاین داخلی ترکیبی از معماری رویال انگلیسی (الهام از ویندسور کستل) با تجهیزات مدرن قرن بیست و یکمی است و اجاره ماهیانه آن 165 هزار دلار است.

1737 متر مربع بوده که 4 اتاق خواب و 6 حمام همراه با کتابخانه اختصاصی، اتاق پذیرایی و اتاق نشیمن جداگانه دارد. اتاق خواب اصلی مزین به طلا است و کل آپارتمان با سیستم کامپیوتری هوا،دوربین و ... کنترل می شود.بهترین سیستم صوتی و تصویری را در خود جای داده و چوبهای کتابخانه آن از آکسفورد انگلیس آورده و نصب شده است. 

 دکوراسیون فوق العاده گران چوبی از فرانسه و اکسفورد آورده و تزیین شده است. در سال 2007 فردریش آنرا 25 میلیون دلار خریده است.






 
 



ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 به گزارش مشرق نكته جالب توجه در مورد اين كشتي، ساخت تمام 67 جفت گونه حيوان و جانوري در اين كشتي با استفاده از فايبرگلاس است.




البته اين كشتي كه در واقع يك جاذبه توريستي به حساب مي آيد، داراي پنجره هاي شيشه اي، يك رستوران برگ و اتاق خواب هاي لوكس است.


اين كشتي در يكي از پاركهاي هنگ كنگ قرار داده شده است.






 
 



ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 


به گزارش مشرق کسوف سالانه که طی آن ماه از مقابل خورشید عبور می کند و حلقه طلایی اطراف ماه مشخص می شود در ساعات اولیه صبح امروز دوشنبه در و شرق آسیا و غروب یکشنبه غرب آمریکا مشخص شد.

در ژاپن تورهای کسوف در مدارس، پارکها یا قایقهای تفریحی و حتی خطوط هوایی خصوصی تشکیل شد، رویدادی که مشابه آن در چین ، تایوان نیز با هشدارهایی نسبت به نگاه کردن خورشید با فیلتر مخصوص برگزار شد.

در آمریکا مراسم تماشای کسوف خورشیدی در رصدخانه های رنو، نوادا، اوکلند، کالیفرنیا و برخی مناطق دیگر تشکیل شد و در برخی نقاط دوربینهایی با فیلترهای ویژه برای عکس گرفتن به فروش می رسید.

حلقه ای از آتش؛ کسوف خورشیدی نادر در نیومکزیکو یکی از ایالتهای آمریکا که واضح ترین منظره کسوف در آن مشخص بود

کسوف جزئی؛ حرکت ماه بین زمین و خورشید مانع رسیدن نور به زمین می شود

آسمان بدون ابر رودخانه کلورادو

مردم از کلورادو ، اوکلوهما تا کانادا به شهر آلبوکورکی درنیومکزیکو سفر کردند تا این منظره دیدن کنند.

در کسوف دیروز 96 درصد از خورشید توسط ماه پوشانده شده بود.

این کسوف به طور زنده از توکیو پخش شد؛ چرا که از سال 1839 هیچ کسوفی در این کشور قابل مشاهده بوده است. کارکنان تلویزیون ژاپن به بالای کوه فوجی رفته و تصاویری را ضبط کردند آنها همچنین دوربینهای خود را به باغ وحش جنوب توکیو نیز منتقل کردند تا واکنش شامپانزه ها را به این رویداد ضبط کنند اما به نظر  می رسید که آنها به این مسئله توجهی نکردند.

درحالی که کسوف آغاز شد باران اندکی در توکیو شروع به بارش کرد؛ اما ابرهای اندک پراکنده شده و شرایط جوی مناسبی را رقم زدند.

این تصویر نشان دهنده تغییر آسمان آریزونا است

ترکیبی از تصاویر کسوف خورشیدی در توکیو

کسوف خورشیدی در تایوان که با عبور ماه از مقابل خورشید صورت گرفت




تاریخ: سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:کسوف حلقه آتش در آسمان,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 


















 
 



تاریخ: سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:زیبایی هنر را در صنعت شیشه ببینید,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 جابجایی بخشی از ناو هواپیمابر "ملکه الیزابت" و انتقال آن به قسمت دیگری از کارخانه کشتی سازی پورتسموث-جنوب انگلیس

 



تاریخ: چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:دیدنی های اقتصادی روز ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

  مشرق- شبکه قطری الجزیره، اخیراً با پخش مستندی خارجی، پیرامون وضعیت زنان در افغانستان، چهره جدیدی از خواسته های آمریکا را درباره فرهنگ مردم مسلمان افغانستان نمایان کرد.

الجزیره در ذیل این فیلم مستند می نویسد: مردم از مبارزات زنان جوان افغان برای رسیدن به برابری جنسیتی حمایت می کنند.

در ادامه گزارش نوشتاری رسانه یاد شده پیرامون این فیلم نیز می خوانیم: با گذشت بیش از یک دهه از زمانی که طالبان از حکومت در افغانستان رانده شده اما وضعیت زنان این کشور همچنان بسیار وخیم است. 

...علیرغم انجام تلاش های مطلوب بین المللی و تلاش چهره های روشنفکر! دولت جدید افغانستان اما باز هم وجود فضای عصبی علیه زنان افغان در این کشور مشهود است.

... با وجود آنکه قانون حقوق بشر در افغانستان با تأکید بر حقوق زنان تصویب شده است اما گزارش سازمان دیده بان حقوق بشر نیز از افغانستان اینطور می گوید که زنان این کشور همچنان در تهدید قتل، ازدواج اجباری، ازدواج در زیر سن قانونی و ... قرار دارند.

... این ترس وجود دارد که با خروج نیروهای ناتو از افغانستان در سال 2014، وضعیت زنان این کشور بدتر شود. 

این در حالی است که این نیروها همواره با استفاده از ابزارهایی که در اختیار داشته اند تلاش می کرده اند تا حقوق زنان را در افغانستان ترویج و از آن حفاظت کنند. حال اگر آنها از افغانستان خارج شوند دیگر تضمینی برای رعایت این حقوق وجود ندارد. 

این فیلم توسط وین مک آلیستر و ترِوِر بارمن ساخته شده است.


***
به گزارش مشرق، فیلم یاد شده در حول فعالیت های دختری افغان به نام "نورجهان اکبر" ساخته شده است که مدعی است برای حقوق زنان در افغانستان تلاش می کند.
در فیلم اینطور نشان داده می شود که او با تعدادی از دوستانش که هیچیک از حجاب متعارف کشور افغانستان برخوردار نیستند گروهی را تشکیل داده اند تا برای حقوق زنان افغانستان تلاش کنند.

نورجهان در تمام طول فیلم و علیرغم وجود حجاب صددرصد در افغانستان بعنوان فرهنگ غالب؛ مانتوی کوتاه و بوت (کفش های منسوب به فاحشه های غربی) بر تن دارد.

او در بخشی از فیلم یاد شده، رو به دوربین می گوید: من اینها را نمی خواهم. اینکه به من می گویند موهایت را بپوشان، صورتت را بپوشان و حتی با کسی حرف نزن؛ چون تو یک زن هستی.



*لوازم آرایشی، سوغات نورجهان برای زنان افغان


سوژه اصلی فیلم اشاره شده همچنین در قسمتی از سناریوی تعریف شده به عیادت یک زن شکنجه شده به نام سحرگل در بیمارستان می رود و به عنوان هدیه برای وی لوازم آرایشی! می برد.

او حتی به دستهای بی رمق سحرگل نیز لاک می زند.

نورجهان در قسمت های مختلفی از فیلم نیز در پیاده روهای یکی از شهرهای افغانستان و در میان مردم و جوانان راه می رود.

پوشش او در هنگام این قدم زدن به حدّی زننده است که حتی برخی از مردم مسلمان افغان به وی اعتراض می کنند و سپس دوربین صحنه هایی را نشان می دهد که نورجهان از مردم معترض سوال "چرا" می پرسد و در بخش های دیگری نیز در مصاحبه با کارگردان فیلم مردم کشور را به ندانستن متهم می کند.

*این توطئه دامنه دار!

هجوم فرهنگی دشمنان در خاورمیانه و در رأس آنها، آمریکا فقط منوط به افغانستان نیست.
مدتی قبل بود که یکی از رسانه های آمریکایی گزارشی را از نیاز! مردم عراق به برگزاری فشن های لباس منتشر کرد.

در لیبی نیز پس از تسخیر طرابلس توسط انقلابیون و هنوز در هنگامه ای که جنگ در لیبی پایان نیافته بود، نیروهای ناتو اقدام به برگزاری یک فشن لباس های مستهجن در شهر مسلمان طرابلس کردند.

و در مصر و یمن و تونس و بحرین نیز اوضاع به همین گونه است. دشمن به شدت در حال تلاش است تا همانند آنچه که شرح آن در افغانستان گذشت، در تمام کشورهای مسلمان و حتی جمهوری اسلامی ایران نیز پروژه هایی را مبنی بر ترویج فمینیسم اجرا کند و با پرت کردن حواس ها، به پیشبرد نقشه های خود بیاندیشد.



شاید آنچه که در تعهدنامه اخیر افغانستان به آمریکا امضا شد و رسما این کشور مسلمان را در بخش هایی وابسته به آمریکا کرد گوشه ای از اهداف دشمن بود که به واسطه حملات فرهنگی اش در افغانستان و در نهایت به دلیل کمرنگ شدن مقاومت مردم این کشور در برابر بیگانگان، محقق شد.




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 

سارکوزی پس از خداحافظی از الیزه ترجیح داد روز خود را با دویدن در جنگل های بولونی بگذراند. در ساعاتی که اولاند، رییس جمهور جدید فرانسه در حال صرف ناهار با میهمانان الیزه بود، سارکوزی در حال دویدن در جنگلهای بولونی بود. عکاسان که در این ساعات نیز سارکوزی را تنها نگذاشته بودند، او را در کنار محافظانش در جنگلهای بولونی دیدند. 




تاریخ: چهار شنبه 27 ارديبهشت 1391برچسب:اولین روز سارکوزی بعد از الیزه چگونه گذشت؟+عکس ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 




تاریخ: سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:دیدنی های امروز ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 به گزارش فارس، جشنواره فیلم کن در کنار جشنواره‌هایی چون برلین، ونیز، اسکار و ... یکی از بزرگ‌ترین جشنواره‌های سینمایی جهان است که هر ساله در شهر کن یا کان واقع در جنوب فرانسه برگزار می‌شود، در زیر مروری داریم بر تاریخچه برگزاری این جشنواره:

 

مراسم فرش قرمز جشنواره فیلم کن

* جشنواره کن اولین بار 73 سال پیش از این تاسیس شد:

 

شهر ساحلی کان یا کن در جنوب فرانسه محل برگزاری جشنواره

جشنواره فیلم کن، اولین بار 73 سال پیش در سپتامبر 1939 در شهر ساحلی کان یا کن واقع در جنوب فرانسه برگزار شد و البته به خاطر شروع جنگ جهانی دوم، این آخرین سالی برگزاری آن نیز بود.

_سازنده فیلم‌‌های «ده فرمان» و «کلئوپاترا» برنده اولین جایزه جشنواره کن:

سیسیل ب دومیل هنگام ساخت یکی از فیلم‌هایش

در این سال فیلم آمریکایی «مرد اتحادیه اقیانوس آرام» ساخته «سیسیل ب دومیل»، سازنده فیلم‌های «ده‌فرمان»، «کلئوپاترا» و «سامسون و دلیله» به عنوان بهترین فیلم سال شناخته شد.

 

فیلم «مرد اتحادیه راه‌آهن اقیانوس آرام»، اولین فیلم آمریکایی برنده جایزه نخل طلای کن

این فیلم داستان راه‌اندازی پروژه عظیم راه‌ آهن اتحادیه اقیانوس آرام به سمت کالیفرنیا بود.

_تعطیلی موقت جشنواره فیلم کن در همان اولین سال برگزاری به دلیل وقوع جنگ جهانی اول:

این جشنواره پس از سال 1939 به دلیل شروع جنگ جهانی دوم، برای شش سال تعطیل شد ولی پس از اتمام این جنگ، جشنواره کن نیز از سال 1946 از سر گرفته شد و در این سال نیز، جایزه برتر جشنواره به فیلمی سوئدی اعطا شد.

4-5 سال بعد در اوایل دهه 50 تاریخ برگزاری جشنواره از ماه سپتامبر به ماه آوریل تغییر یافت و از سال 1955 نیز تندیس «نخل طلا» به عنوان جایزه اصلی این رقابت‌ها معرفی شد و موقعیت آن در میان دیگر جشنواره سینمایی جهان از اوایل دهه 60 میلادی تثبیت شد و از آن زمان به عنوان معتبرترین جشنواره فرهنگی هنری جهان شناخته شد.

 

_جشنواره علاوه بر دوران جنگ جهانی دوم، دوبار دیگر نیز به تعطیلی کشیده شد:

این جشنواره پس از دوران جنگ جهانی دوم، دو بار دیگر نیز تعطیل شد، اولین بار در سال 1950 به دلیل مشکلات مالی و بار دوم در سال 1968 میلادی به دلیل شکل گرفتن موجی از اعتراض‌ها در میان سینماگران فرانسوی.

در این سال «آندره مالرو»، وزیر فرهنگ وقت فرانسه اقدام به ‌اخراج «هانری لانگلوا»، مدیر محبوب «سینماتک» فرانسه کرد و این عمل موجب واکنش جمعی از سینما‌گران فرانسوی درجشنواره کن شد. «لویی‌مال» و «رومن پولانسکی» بلافاصله از هیئت داوران این جشنواره استعفا داد و «فرانسوآ تروفو» و «ژان لوک گدار» رهبری گروهی دیگر از فیلمسازان موج نو فرانسه را در اعتراض به این اقدام به عهده گرفتند.

این گروه خود را از پرده سینمای جشنواره آویزان و موجب تعطیلی جشنواره در سال 1968 شدند،ولی سال بعد با اضافه شدن بخش جنبی «دو هفته با کارگردانان»، این جشنواره بار دیگر بازگشایی شد و تا به امروز به طور پیوسته به کار خود ادامه داده است.

 

* جشنواره کن هرساله در هفت بخش اصلی «مسابقه»، «خارج از مسابقه»، «نوعی نگاه»، «سینه‌فونداسیون» «فیلم‌های کوتاه» ، «دو هفته با کارگردانان»، «بازار فیلم» و «منتقدان» برگزار می‌شود:

_بخش مسابقه:

هرساله حدود بیست فیلم برای ربودن تندیس «نخل طلا» وارد این بخش از رقابت‌ها می‌شوند و در نهایت هیات داوران یکی از فیلم‌ها را به عنوان برنده معرفی خواهد کرد.

آمارها نشان داده که برنده شدن در این بخش از جشنواره کمک بسزایی به فروش فیلم در گیشه خواهد کرد.

از جمله برندگان بزرگ جایزه نخل طلای کن می‌توان به کارگردانانی چون «ولز»، «روسیلینی»، «فلینی»، «ویسکونتی»، «آنتونیونی»، «آلتمن»، «کوروساوا»، «ایمامورا»، «وندرس»، «آگوست»، «سودربرگ»، «لینچ»، «آنجلو پولوس»، «پولانسکی»، «ون‌سنت»، «برادران داردن»، «کیارستمی»، «لوچ»، «مور» و ... اشاره کرد.

_بخش خارج از مسابقه:

گاهی برخی از فیلم‌هایی که برای شرکت در بخش مسابقه به دبیرخانه جشنواره کن فرستاده می‌شوند، مورد تایید هیئت انتخاب این بخش از جشنواره نبوده ولی از نظر برگزارکنندگان، این فیلم‌ها، شایستگی لازم برای نمایش در جشنواره را دارند، به همین خاطر در بخش خارج از مسابقه به نمایش درمی‌آیند.

از جمله ویژگی‌های این بخش از جشنواره، نمایش برخی از بخش‌های تدوین نشده و فیلم‌های در دست تولید کارگردانان است که از جمله آن‌ها می‌توان به نمایش فیلم «دار و دسته نیویورکی‌های » ساخته «اسکورسیزی» و «پنچ» ساخته «کیارستمی» اشاره کرد.

_بخش «نوعی نگاه»:

این بخش غیر رقابتی از سال 1978، هرساله برگزار می‌شود.

در این بخش فیلم‌های موفق و برجسته سینمای جهان به نمایش درمی‌آید.

_بخش سینه‌فونداسیون:

این بخش رقابتی 20 سال پس از بخش «نوعی نگاه» یعنی از سال 1998 به دیگر بخش‌های جشنواره فیلم کن اضافه شد.

هر سال حدود پانزده فیلم‌ کوتاه سینمای جهان بالاخص فیلم‌هایی که توسط کارآموزان دانشکده‌های فیلم ساخته شده باشد، در این بخش به نمایش درمی‌آید.

برندگان این بخش از رقابت‌ها شامل سه فیلم اول، دوم و سوم می‌شود که توسط هیئت داورانی مستقل برگزار می‌شود.

_بخش «هفته منتقدان»:

بخش «هفته منتقدان» قدیمی‌ترین بخش جنبی جشنواره است که در سال 1962 تاسیس شده است.

این بخش از رقابت‌ها را انجمن منتقدان فیلم فرانسه برگزار می‌کند.

این انجمن هر ساله به معرفی آثار فیلمسازان جدید و نوپای سینمای جهان می‌پردازد.

_بخش «دو هفته با کارگردانان»:

این بخش غیر رقابتی 4 سال پس از بخش «هفته منتقدان»،اولین بار در سال 1969 برگزار شد، در این بخش فیلم‌های کوتاه و بلند فیلمسازان جهان به نمایش درمی‌آید.

_بازار فیلم کن:

بازار فیلم کن بزرگ‌ترین و مهم‌ترین بازار فیلم جهان محسوب می‌شود که بسیاری از تهیه‌کنندگان، بازاریاب‌ها و پخش‌کننده‌های فیلم از سراسر دنیا برای خرید و فروش و گرفتن امتیاز پخش فیلم‌ها به این بازار می‌آیند.

برای شرکت در این بازار محدودیتی وجود ندارد و شرکت در آن برای عموم آزاد است.

 

* تندیس نخل طلای کن چگونه ساخته شد؟

 

تندیس نخل طلای کن برگرفته از سمبل شهر کن (درخت‌های نخل)

 در سال 1954، «سوزان لازون»، جواهرساز پاریسی پیشنهاد استفاده از برگ نخل که دیگر سمبل شهر و جشنواره فیلم کن شده بود را به‌عنوان جایزه داد که در نهایت از سال 1955 جایزه نخل طلا جایگزین جایزه بزرگ این جشنواره شد.

در زیر به روایت تصویر اشاره داریم به مراحل تولید این تندیس:

 

ساخت ماکتی از نخل طلا براساس طرحی از پیش کشیده شده
تطبیق ماکت ساخته شده با الگوی از پیش طراحی شده
ساخت ماکت نخل طلا
قالب گیری طرح اولیه تندیس
مرحله قالب‌گیری
سرد کردن قالب حرارت دیده
مرحله بعد از قالب گیری
مرحله تثبیت رنگ
مرحله تراشکاری و رفع زواید تندیس
محصول نهایی تندیس نخل طلای کن
نصب تندیس نخل طلا بر روی کریستال
نخل طلا، جایزه اول جشنواره فیلم کن

 

*«کیارستمی»، اولین و آخرین فیلمساز ایرانی برنده نخل طلای کن:

 

کیارستمی، اولین و آخرین فیلمساز ایرانی که برای فیلم «طعم گیلاس» برنده جایزه نخل طلای کن شد

«عباس کیارستمی»، فیلمساز مطرح ایرانی که تاکنون سه بار نامزد دریافت جایزه نخل طلای کن شده است، در سال 1997 برای فیلم «طعم گیلاس» برنده این جایزه شد، این اولین و آخرین باری بود که یک فیلم ایرانی برنده این جایزه سینمایی می‌شد.

البته این فیلم در کنار فیلم ژاپنی «مارماهی» ساخته «شوهی ایماورا» جایزه نخل طلا را به طور مشترک به دست آورد.

 

 «طعم گیلاس» داستان مردی (با بازی همایون ارشادی) است که به فکر خودکشی است ولی قبل از مرگش به دنبال کسی است که جنازه او را پس از مرگ دفن کند.

این فیلم آن سال در جشنواره کن با بازخوردهای مثبت و منفی زیادی روبرو شد که در این میان «راجر ایبرت»، منتقد سینمای آمریکا این فیلم را یکی از خسته‌کننده‌ترین‌ فیلم‌هایی که تاکنون دیده است، معرفی می‌کند و در نقد این فیلم می‌نویسد: مثل این می‌ماند که پادشاهی بدون لباس دیده‌ام.

البته برعکس «ایبرت» برخی چون منتقدان روزنامه‌های «شیکاگو ریدر» و «نیویورک دیلی نیوز»، این فیلم را ستوده و آن را شاهکار سینما می‌دانند.

 

* آمریکا با 18 جایزه نخل طلا، رکورددار پرجایزه‌ترین کشور شرکت‌کننده در رقابت‌های کن است:

 

فیلم درخت زندگی ساخته ترنس مالیک که سال گذشته برنده جایزه نخل طلای کن شد

کشور آمریکا با 18 جایزه نخل طلا، در صدر فهرست پرجایزه‌ترین شرکت‌کننده رقابت‌های کن قرار دارد که اولین بار در سال 1939، اولین سال برگزاری جشنواره فیلم کن برای فیلم «مرد اتحادیه اقیانوس آرام» به کارگردانی «سیسیل ب دومیل» برنده این جایزه شد و آخرین بار نیز سال گذشته برای فیلم «درخت زندگی» ساخته «ترنس مالیک» برنده این جایزه شد.

پس از آمریکا به ترتیب کشورهای ایتالیا با 12 نخل طلا، فرانسه با 11 نخل طلا، انگلیس با10 نخل طلا، دانمارک و ژاپن هرکدام با 4 نخل طلا، کشورهای بلژیک، آلمان، صربستان و مونته‌نگرو، سوئد، روسیه با 2 نخل طلا و کشورهای الجزایر، برزیل، چک‌ و اسلواکی، ایران، هندوستان، مکزیک، مجارستان، نیوزیلند، اسپانیا، سوئیس، چین، ترکیه و یونان هر کدام با یک نخل طلا در فهرست پرجایزه‌ترین شرکت‌کننده‌های رقابت‌های کن قرار گرفته‌اند




تاریخ: سه شنبه 26 ارديبهشت 1391برچسب:نخل طلای جشنواره کن چگونه ساخته شد؟+عکس ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

راننده چيني پس از افتادن فرزندش از داخل اتومبيل به سطح جاده به سرعت از خودرو در حال حركتش بيرون پريد و او را نجات داد.
  به گزارش مشرق به گفته پليس چين، اين دختر چهارساله از شيشه عقب به سطح تقاطع پررفت و آمدي افتاد اما با كمك به موقع پدرش نجات يافت، اين دختر بر اثر اين حادثه تنها دچار كوفتگي شده و خسارت جدي به او وارد نشد.


 
پليس كه از علت بيرون افتادن اين دختر صحبتي نكرده است، اعلام كرد: هنگام وقوع حادثه چند خودروي عبوري سرعت زيادي نداشته‌اند و پيش از آسيب‌رساندن به اين كودك ترمز كرده‌اند.
 
اين تصاوير توسط دوربين نصب شده در اين تقاطع گرفته شده است.




تاریخ: یک شنبه 24 ارديبهشت 1391برچسب:نجات معجزه‌آساي دختر چهار ساله +عکس ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 252
بازدید دیروز : 261
بازدید هفته : 1190
بازدید ماه : 1446
بازدید کل : 162687
تعداد مطالب : 314
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content