به گزارش باشگاه خبرنگاران، زیردریایی ها برای بسیاری از ما به عنوان وسایلی نظامی شناخته می شوند که به زیر آب رفته و برای مدتهای طولانی می توانند در آن نقطه باقی بمانند. برای بسیاری از ما هیچ نکته زیبایی در مورد زیردریایی ها وجود ندارد و از آنها به عنوان سلاح های پیشرفته جنگ دریایی یاد می شود. در این مطلب قصد داریم تا شما را به اشکال دیگری از زیردریایی ها آشنا کنیم که بیشتر جنبه تفریحی و ورزشی دارند.

Hyper-Sub
این زیردریایی تفریحی یک شناور زیر سطحی 3.5 میلیون دلاری است که توسط شرکت " HSPD" ساخته شده است.این زیردریایی 9 متری می تواند با سرعت 20 متر بر ثانیه در سطح آب حرکت کند و دو موتور 440 اسب بخاری آن در نهایت بردی در حدود 800 کیلومتر را در اختیار این زیردریایی کوچک می گذارد. این شناور می تواند تا عمق 76 متری نیز پایین برود و احتمال برای مشاهده اعماق دریا بسیار مناسب است.

زیردریایی زرد
این نمونه آزمایشی بیشتر به منظور تحقیقات علمی ساخته شده است و با داشتن دو سرنشین می تواند 304 متر در دریا پایین برود. این زیردریایی دارای یک باطری 120 ولت و یک باطری ذخیره 24 ولتی است. از دیگر امکانات این شناور می توان به 4 لامپ هالوژن، گیرنده ها و فرستنده های باند وی اچ اف و سیستم مکان یاب جهانی اشاره کرد. این زیردریایی می تواند برای 6 ساعت زیر آب باقی بماند.

نیمه زیردریایی مدل EGO
این مدل از شناورها در حقیقت یک ترکیب از دوگونه شناور است که بخش بالای آن به مانند یک قایق معمولی است و پایین آن یک اتاقک شیشه ای وجود دارد که همیشه در زیر آب حرکت می کند و به دو نفر سرنشین آن این اجازه را می دهد تا حرکت در زیر آب را بدون هیچ مشکلی تجربه کنند. این نیمه – زیردریایی از نیروی برق برای حرکت استفاده می کند و تقریبا هیچ گونه آلودگی هوایی دربر ندارد و پس از هربار شارژ بین 6 تا 10 ساعت توانایی حرکت دارد.

شکافنده دریایی X
این شناور عجیب و شاید به نوعی ترسناک یک نوع قایق به شکل یک کوسه ماهی است که به مدد یک موتور 260 اسب بخاری می تواند به سرعت 80 کیلومتر بر روی آب و 40 کیلومتر در زیر آب برسد. این قایق در حقیقت به مانند یک ماهی به زیر آب رفته و سپس از آب خارج می شود. بدنه آیرودینامکی این قایق به آن این قابلیت را می دهد که به خوبی در آب حرکت کرده و پس از هر قوس به زیر آب دوباره سریعا به سطح بازگردد.

زیردریایی ابر شاهین
این زیردریایی 1.5 میلیون دلاری با یک بدنه کشیده و داشتن باله هایی در اطراف به مانند یک هواپیما است که در زیر آب پرواز می کند. این شناور از یک باطری 48 ولتی لیتیومی بهره می برد می تواند 60 متر را در هر دقیقه طی کند که بدین معنی سرعت آن 1 متر بر ثانیه است. این زیردریایی می تواند به مدت 5 ساعت با سرعت 2 متر بر ثانیه در عمق دریا حرکت کند.

Scubster
ان زیردریایی یک گونه شناور زیرآبی است که برای انتقال غواصان به زیر آب از آن استفاده می شود. شخص غواص در درون این زیردریایی قرار می گیرد و سپس شروع به رکاب زدن می کند. این شناور می تواند شما را تا به عمق 6 متری آب و با سرعتی در حدود 9.5 کیلومتر در ساعت ببرد.

زیردریایی تشریفاتی ناتیلوس
این زیردریایی کوچک یک شناور کوچک زیرآبی است که به تنهایی دو میلیون و هفتصد هزار دلار قیمت دارد و معمولا در پشت قایق های تفریحی وصل شده و به حرکت در می آید. نکته دیگر در مورد این زیردریایی استفاده از بدنه و شیشه های ضد گلوله است که باعث تا این زیردریایی اینقدر گران باشد




تاریخ: سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:عجیب ترین زیردریایی های دنیا +عکس ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

  کشورهایی اروپایی در حدود 291 میلیارد یورو وام نزد یونان دارند که با خروج این کشور تقریبا بازپس گیری این مبالغ غیرممکن خواهد شد. این کشور تاکنون در چهارچوب طرحهای مختلف از جمله بانک مرکزی اروپا و صندوق ثبات مالی اروپا مبالغ هنگفتی وام دریافت کرده است. لازم به یادآوری است که متعاقب برگزاری انتخاباب پارلمانی در این کشور و عدم توافق میان گروهها و احزاب برای تشکیل دولت، یونانی ها به دلیل بن بست سیاسی حاکم بر کشور بار دیگر در ماه ژوئن بار دیگر پای صندوق های رأی خواهند رفت.
بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله آلمان و فرانسه و در ورای مرزهای اروپا، ایالات متحدۀ آمریکا سرمایه گذاریهای هنگفتی در این کشور دارند. طبق اعلام برخی از موسسات مالی دو اقتصاد برتر اروپا یعنی آلمان و فرانسه تنها کشورهایی نیستند که متعاقب خروج یونان متحمل خسارات سنگین مالی خواهند شد. هرچند که فرانسه مبلغ 63.6میلیارد یورو(3،2% تولید ناخالص داخلی) و آلمان نیز 84.5 میلیارد یورو(3.3% تولید ناخالص داخلی) به این کشور کمک مالی اعطا کرده اند. کشورهای کوچکتر ناحیۀ یورو نیز متعاقب خروج یونان خسارات سنگینی را متحمل خواهند شد. استونی و مالت دو کشور کوچک اروپایی که اعتباری معادل 4.5% تولید ناخالص داخلی نزد بانکهای این کشور بحران زده دارند نیز در معرض تهدید قرار دارند. اسلواکی و اسلوونی نیز اعتباراتی معادل 3.8 و 3.7 درصد تولید ناخالص داخلی نزد بانکهای این کشور دارند. 
اما نکتۀ قابل توجه اینجاست که خطر یونان تنها محدود به بدهی بالای این کشور نمی شود. اروپایی ها سهم قابل توجهی در سیستم بانکی یونان دارد. بعد از کاهش 50% بدهی یونان از سوی کشورهای اروپایی، تعهدات خود را در قبال یونان کاهش داده اند. یکی از موسسات مالی در این زمینه می گوید بانکهای اروپایی(از جمله انگلستان) به میزان قابل توجهی سهم خود را در یونان کاهش داده اند و تنها به میزان 5.4میلیارد یورو اوراق قرضه این کشور را در دست دارند. اما با این حال اروپا بخش قابل توجهی اعتبار در این کشور دارد که در بخش ها و شرکتهای مختلف غیرمالی یونان سرمایه گذاری شده است. گفتنی است سهم فرانسویها در این بخش 60% و سهم آلمانها نیز 5.8 میلیارد یوروست. در میان کشورهای اروپایی فرانسه حضور قابل توجهی در یونان دارد و از این رو درصورت خروج یونان از یورو در میان شرکای اروپایی بیشترین خسارات را متحمل خواهد شد. از این رو دولت اولاند بزرگترین متضرر خروج یونان از یورو خواهد بود. فرانسه بعد از آلمان، روسیه، ایتالیا، چین و هلند، ششمین کشور صادرکنندۀ محصولات به یونان است.




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

  بازار خبر _ شرکت «هلي‌آ»، صاحب نام در زمينه تکنولوژي جلبک به منظور تغذيه و سوخت، روز جمعه کلنگ کارخانه جديد خود را به زمين زد , در حال حاضر تمام آن چيزي که براي رشد و پرورش اين  گياه نياز است ، همين چند قلم است ،  نور خورشيد ، آب و دي‌اکسيدکربن.

در حالي که ممکن است اجزاي اوليه براي توليد جلبک، ساده باشند، اما هنوز اين سؤال مطرح است که آيا تأسيسات فعلي مي‌تواند نظر سرمايه‌گذاران خصوصي را جلب کند. فراتر از دغدغه‌هاي مالي، نگراني‌هاي مربوط به محيط زيست هم، همچنان باقي است.

دان سيمون، رئيس اجرايي «هلي‌آ»، در يک مصاحبه تلفني ، توضيح داد که هدف نهايي شرکت، توليد سوخت براي حمل و نقل است و در صورت تحقق اين هدف، شرکت به فراتر از مرزها و منطقه آسيا، اقيانوسيه هم گسترش خواهد يافت.

او در ادامه مي‌گويد: «ما همچنان نگاهمان به توليد سوخت براي حمل و نقل است. اما دستيابي به هر علم خوبي زمان بر است.»

از آنجايي که براي توليد جلبک، نياز به جذب مقدار زيادي دي‌اکسيدکربن است، همچنان اين انتقادات وجود دارد که بازيافت کربن، وابسته به احتراق سوخت‌هاي فسيلي است و ممکن است بيشتر از آنچه که کربن گرفته مي‌شود، کربن منتشر شود. مجله علوم و تکنولوژي محيط زيست، دو سال گذشته به مقايسه چرخه زندگي جلبک با ساير سوخت‌هاي زيستي، نظير ذرت و علف پرداخت.

در پايان به اين نتيجه‌گيري رسيد که استفاده از محصولات قراردادي در مقايسه با جلبک در جهت توليد سوخت، منجر به انتشار کمتر گازهاي گلخانه‌اي و مصرف کمتر آب خواهد شد.

توليدکنندگان سوخت‌هاي زيستي جلبک از قانون‌گذاران آمريکا درخواست مي‌کنند که به همان شيوه‌اي که با ساير سوخت‌هاي زيستي پيشرفته نظير اتانول سلولزي رفتار مي‌کنند با محصولات آنها رفتار نمايند.
 
بدين معنا که سوخت‌هاي زيستي جلبک را در استاندارد سوخت‌هاي تجديدپذير قرار دهند تا به عنوان يک سوخت جايگزين قابل استفاده باشد ؛ اما اين سوخت همچنان راهي طولاني در پيش دارد.



ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی "جروزالم پست"، ژنرال "ایدو نهوشتان" فرمانده نیروی هوایی اسرائیل که در حال کناره گیری از سمت خود است، امروز دوشنبه در گفت‌وگو با رادیو ارتش اسرائیل، گفتمان عمومی درباره اقدام نظامی احتمالی علیه تاسیسات هسته ای ایران را اقدامی "مبالغه آمیز" و "مخرب" توصیف و اعلام کرد که چنین بحثی از دیدگاه عملیاتی "بی حاصل" است و بدون داشتن اطلاعات مناسب صورت می گیرد.

نهوشتان با اشاره به اینکه مردم از جزئیات بی اطلاع هستند و در معرض نگرانی‌های غیرضروری هستند که به وجود می‌آیند، در ادامه اعلام کرد که نیروی هوایی اسرائیل برای رویارویی با چالش ها آمادگی دارد و و در وضعیت آماده به خدمت قرار دارد؛‌ این فرمانده نیروی هوایی اسرائیل در ادامه گفت: مواردی وجود دارد که شما تنها زمانی آنها را درک خواهید کرد که روی این صندلی بنشینید.

این اظهارات فرمانده نیروی هوایی اسرائیل در شرایطی ایراد شده اند که وی در مصاحبه اختصاصی هفته گذشته خود با روزنامه صهیونیستی "جروزالم پست" اعلام کرده است که نیروی هوایی اسرائیل آمادگی ماموریت و رسیدگی به تهدیدهایی که در خاورمیانه با آنها روبروست را دارد که این آمادگی شامل عملیات احتمالی نظامی علیه تاسیسات هسته ای ایران نیز می شود.

اسرائیل مدعی است که برنامه هسته ای ایران بعد نظامی دارد و به همین دلیل لفاظی های جنگ طلبانه خود علیه ایران را رها نمی کند و در شرایطی که به برگزاری دور دوم مذاکرات هسته ای 1+5 با ایران در بغداد نزدیک می شویم،‌ تل آویو سعی دارد با ادعاهای پوچ نتیجه این مذاکرات را بی حاصل عنوان کند.

اسرائیل در شرایطی مدعی تهدید برنامه هسته ای ایران است که بر اساس گزارش های رسیده خود رژیم تل آویو بیش از 200 تا 400 کلاهک هسته ای در اختیار دارد و در حالیکه در برابر امضای پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای "ان پی تی" مقاومت می کند، با اتخاذ سیاستی مبهم وجود زرادخانه های هسته ای خود را نه رد و نه تائید می کند و به بازرسان آژانس نیز اجازه دسترسی به تاسیسات هسته ای خود را نمی دهد.

این در حالیست که ایران همواره بیشتر از تعهدات بین المللی خود با بازرسان آژانس اتمی همکاری داشته است و ساعات اولیه صبح امروز نیز "یوکیا آمانو" مدیرکل آژانس اتمی که در سفری یک روزه عازم تهران شده است با مقامات ایرانی دیدار کرد و درباره ورود خود به ایران ابراز خوش بینی کرد و گفت که به حصول توافق در زمینه رسیدگی به تحقیقات مشکوک اتمی در ایران امیدوار است.




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 به گزارش مهر، نوگلانی که خنده بر لبانشان خشکید و قربانی بی مسئولیتی و سهل انگاری و منفعت طلبی تعدادی شدند که امروز همه مقصران به حاشیه رفته اند و پدر و مادرها را در این داغ به حال خود رها کرده اند.

شاید مدیرکل ارشاد استان زنجان که در اظهار نظری خطاب به خانواده های داغدار گفت "بیایید ببخشید و من حاضرم به خاطر هنرمندان به زندان بروم!" تنها فردی بود که حرفی در این خصوص زد و البته رئیس کل دادگستری استان نیز اولین دستگاهی بود که قاطعانه وارد عمل شد و دستگاه قضایی را مامور رسیدگی به پروند حادثه "خاله شادونه" کرد و به برخی مدعیان عدالت محوری یادآور شد که کودکانی که پرپر شدند عزیزانی بودند که هنوز هم مادرشان هر شب رختخواب آن را می اندازد و برای آنها لالایی می گوید. پدر بهاره شادمهر، کلید اتاق فرزندش را پنهان کرده تا مبادا همسرش به اتاق بهاره برود.

فروش بلیط بیش از ظرفیت سالن، نبود نظم در محل برگزاری برنامه، عدم وجود افرادی برای کنترل ورود و خروج از سالن، نبود پزشک متخصص در بیمارستان و حضور پرستاران در بیمارستان بوعلی خرمدره، آمبولانس های فاقد امکانات و تجهیزات لازم و جنازه کودکی که در زمان انتقال به پزشکی قانونی زنجان از آمبولانس خارج می شود. همه حرف ها و دردهای پدران و مادران قربانیان حادثه "خاله شادونه" است.

.

و از همه مهمتر عدم برگزاری جلسه هماهنگی و شورای تامین توسط مسئولان شهرستان خرمدره، نکته ای است که احمد مهدوی نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس نهم بر آن تاکید دارد و خواستار روشن شدن دلیل این امر است.

"محمد شادمهر"، پدر "بهاره" جان‌باخته شش ساله که پس از انتقال به بیمارستان آیت الله موسوی شهر زنجان فوت کرد در خصوص حوادث برنامه شادونه گفت: در حادثه خاله شادونه همه چیز فدای پول شد و مسئولان برگزاری برنامه، هیچ برنامه ریزی مناسب در خصوص آن نداشتند.

تنها چیزی که تسلی خاطر والدین را فراهم می‌کند رسیدگی به پرونده تشکیل شده است

شادمهر افزود: متأسفانه ناهماهنگی بین‌بخشی و بی‌توجهی مسئولان امر، باعث بروز این فاجعه شد و تنها چیزی که تسلی خاطر والدین را فراهم می‌کند رسیدگی به پرونده تشکیل شده است و خواسته ما برخورد شدید و قاطع عاملین است.

وی با انتقاد شدید از عملکرد مسئولان فرمانداری شهرستان خرمدره در خصوص روند صدور مجوز و نحوه برگزاری برنامه افزود: در این حادثه مقصر اصلی صادرکنندگان مجوز هستند که بدون توجه به سابقه فرد مجوز برپایی جشن را صادر کرده و به هیچ عنوان نظارتی بر نحوه برگزاری مراسم نداشتند.

شادمهر، فرماندار خرمدره و شادونه را مقصر این قضیه اعلام کرد و افزود: باید تدابیر لازم برای برگزاری برنامه "خاله شادونه" از سوی فرمانداری شهرستان صورت می گرفت.

به گفته شادمهر، خانم ملیکا زارعی "خاله شادونه" که همیشه برنامه های را اجرا می کنند باید به حضور اکیپ کامل از پزشک و انتظامات و .. در این برنامه تاکید کرده و با مشاهده نبود چنین امکانات و نیروهای در برنامه از اجرای برنامه و ورود به سالن خودداری می کرد.

وی همچنین از عدم وجود دکتر در بیمارستان بوعلی ابهر و نبود آمبولانس مناسب برای انتقال فرزندش گلایه کرد و افزود: برای انتقال فرزندم به شهر زنجان، آمبولانسی به من دادند که فاقد تجهیزات لازم بود و فردی که همراهم بود دکتر نبود و اصلا سررشته ای از پزشکی نداشت و تنها یک آمپول به فرزندم داد که تا زنجان قطره قطره به او تزریق کنم.

با بیان اینکه بعد از بروز حادثه، امکاناتی در اختیار نداشتیم که کودکان را به بیمارستان مجهز منتقل کنیم، افزود: بعد از اعزام آمبولانس به محل، مشاهده کردیم که این آمبولانس امکانات لازم را ندارد و پزشکی نیز حاضر نبود که به وضعیت افرادی همچون "بهاره" که دچار مشکل شده بودند، رسیدگی شود.

وی با بیان اینکه چرا بودجه‌ای برای خرید آمبولانس برای شهرستان‌ها اختصاص نمی‌دهند، افزود: به همه ابهامات خانواده‌های داغ‌دار باید پاسخ داده شود.

شادمهر با اشاره به نبود پزشک متخصص در بیمارستان بوعلی خرم‌دره افزود: در حالی که بهاره تنفس داشت، اما به این بهانه اینکه که روز تعطیل است و پزشک ساعت 9 شیفت دارد، جان خود را از دست داد و این موضوع برای ما اصلاً قابل قبول نیست.

این پدر عزادار، با انتقاد از عملکرد مسئولان استانی و حتی کشور برای عدم ابراز تاسف از وقوع این حادثه گفت: متاسفانه در خارج از ایران اگر زنی یا بچه ای به دلیل بی توجهی مسئولی بمیرد موج پیام های تسلیت سرازیر می شود و حتی اینها در داخل کشور یک تسلیت هم نگفتند و شبکه های ایرانی بعد از رسانه های خارجی، خبر را پخش کردند.

شادمهر در ادامه با استناد به مشاهدات همسرش از روز حادثه ادامه داد: فروش بلیت بیش از حد ظرفیت سالن و حتی تا زمانی که خاله شادونه برنامه را تمام کرد، جای سئوال است که هیچ پاسخی برای آن پیدا نمی کنیم و نمی‌دانیم با چه منطق و مجوزی این کار انجام شده و کسی نیز مخالفتی با این موضوع نداشته و اعتراضی نکرده است.

در زمان برگزاری جشن هیچ گونه نظمی در سالن وجود نداشت

وی با  بیان اینکه در زمان برگزاری جشن هیچ گونه نظمی در سالن وجود نداشت، افزود: حتی امکان داشت به دلیل عدم   وجود نظم و کنترل در سالن کسی بمبی در سالن جاسازی کند یا ماده محترقه ای بندازد و آن موقع جواب مسئولان چه بود.

شادمهر که می خواهد ساختمان محل سکونتش را ترک کند و ساختمان را به اسم فرزندش نامگذاری کند، ادامه داد: فرماندار در دیدار با خانواده‌های داغ‌دار عنوان کرد که مدیریت سالن با شخص دیگری بود اما جای تأسف است که به این نکته توجه نمی‌شود که پس از صدور مجوز نظارت تمام مسئولیت با صادر کنندگان مجوز است.

این پدر داغ‌دار به فروش بلیت بیش از حد ظرفیت اشاره کرد و یادآور شد: چرا قبل از بروز فاجعه کسی کاری نکرد، در حالی که مادران حاضر در سالن عنوان می‌کنند که در زمان برگزاری مراسم مشخص بود مشکلی در کار است.

وی نبود عوامل نیروی انتظامی در سالن را در زمان بروز حادثه نیز مؤثر دانست و گفت: فرماندهان نیروی انتظامی عنوان می‌کنند که آن‌ها مسئول نظم سالن نبودند و مقرر بود امنیت بیرون از محل جشن را تأمین کنند.

فرزند من به علت نبود امکانات جان خود را از دست داد

شادمهر با تأکید بر اینکه مرگ هر کودک یعنی از بین رفتن سرمایه ملی افزود: فرزند من به علت نبود امکانات جان خود را از دست داد و کسی در این زمینه پاسخگو نیست.

در این میان پدر بهار شادمهر به نقل از دایی نگار صالحی کودک هفت ساله هیدجی که در محل حادثه کشته شده گفت: وقتی در مسیر حرکت به سمت زنجان و انتقال جسد به پزشکی قانونی بودیم به آمبولانس دستور داده شد نمی تواند از محدوده خارج شود و باید به خرمدره برگردد و جسد نگار را در وسط جاده رها کردند و از هیدج آمبولانس گرفتند و به زنجان انتقال دادند. 

همچنین والدین "نگار صالحی" و "مهدی مولایی" با تاکید بر برخورد با مسببان این حادثه، خواستار تعجیل در رسیدگی به پرونده شدند.

در عین حال رئیس کل دادگستری استان زنجان اظهار بی اطلاعی برخی ازمسئولان شهرستان خرم دره از اجرای برنامه خاله شادونه در این شهرخرم دره را توجیه پذیر ندانست.

جعفر گلمحمدی از رخداد اخیردر خرم دره به عنوان واقعه فوق العاده تلخ نام برد و گفت: چطور ممکن است مسئولی ازاین همه تبلیغات برای اجرای این برنامه در خرم دره اظهار بی اطلاعی کند؟     

جعفر گل محمدی افزود: تحقیقات از این رویداد ناگوار شروع و مدیر اجرایی برنامه خاله شادونه با قرار وثیقه بازداشت شده است.

واقعه تلخ خرم دره حاصل قصور و بی مبالاتی برخی مسئولان محلی و دست اندرکاران  است

رئیس کل دادگستری کل استان زنجان واقعه تلخ خرم دره را حاصل قصور، تقصیر و بی مبالاتی برخی از مسئولان محلی و دست اندرکاران این برنامه اعلام کرد و افزود: ما در این پرونده عوامل اجرایی و مسئولان نهاد و اداره هایی که از اجرای این برنامه آگاهی داشتند یا باید مطلع می شدند را مسئول این حادثه می دانیم.

گل محمدی  با بیان اینکه همکاران دادگستری هیچ نقشی در پیشگیری، صدور مجوز و کنترل این برنامه نداشته اند، افزود: به مسئولان قضایی شهرستان خرم دره ابلاغ شده است تا با در نظر گرفتن همه جوانب با هر فرد یا افرادی که دراین برنامه مسئولیتی داشته است در حد قصور و تقصیر برخورد قانونی کنند.

وی با ابراز همدردی با خانواده های جان باختگان خرم دره ای گفت: متاسفانه در پایان برنامه خاله شادونه 3کودک فوت و 6 نفر دیگر مصدوم شدند.

برنامه "خاله شادونه" زنگ خطری بود برای مسئولان که برای برگزاری مراسم های جشن و سایر مراسما ها تدابیر خاص بیانیشند و امروز بهاره، مهدی و نگار در حالی زودتر از موعدهقربانی بی مسئولیتی و منفعت طلبی تعدادی شده اند که حقشان زندگی و آینده ای بهتر و برتر بود.




تاریخ: سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:همه ناگفته های یک حادثه,,, ,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

  به گزارش صد خبر، قيمت نفت خام سبک وست تگزاس اينترميديت در بازار نيويورک با افزايش دوازده سنتي در هر بشکه همراه بوده و به نودو دو دلار و پنجاه و هفت سنت در هر بشکه رسيده است.
اين در حالي است که هر بشکه نفت خام برنت با بيست و پنج سنت کاهش به قيمت يکصد و نه دلار و دوازده سنت در هر بشکه در بازارهاي جهاني خريد و فروش مي شود .
قيمت طلا نيز در بازارهاي جهاني امروز برخلاف روز گذشته کاهش داشته است. 
هر اونس طلا با دو دلار و بيست و پنج سنت کاهش در مقايسه با روز گذشته به قيمت يک هزار و پانصد و نود و يک دلار و نود و چهار سنت در هر اونس خريد و فروش مي شود.
اين درحالي است که هر اونس نقره با سي و هشت مميز بيست و چهار صدم درصد افزايش در قيمت معادل بيست و چهار سنت به ارزش بيست و هشت دلار و چهل و شش سنت در هر اونس خريد و فروش مي شود. 
هر اونس پلاتين نيز به قيمت يکهزار و چهارصد و پنجاه و هفت دلار و نود و پنج سنت خريد و فروش مي شود




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از آنتی وار؛ صرف میلیاردها دلار پول و کشته شدن هزاران نفر در افغانستان هیچ ارمغانی جز شکست برای ناتو به همراه نداشته؛ بنابراين خروج از افغانستان در دستور كار این سازمان نظامی قرار گرفته است.

 

با این حال جنبه های اساسي این جنگ تا مدت ها ادامه خواهد داشت چراكه اوباما اذعان كرده که خروج نيروهاي نظامي از افغانستان با ریسک زیادی همراه خواهد بود.

 

اگر چه در خلال نشست سران ناتو در شهر شیکاگو هم پیمانان غربی آمريكا تاکید کردند که تا نیمه سال آینده امنیت داخلی افغانستان بر عهده نیروهای بومی این کشور قرار خواهد گرفت اما به این واقعیت که نتوانسته اند نیروهای افغانی را آموزش دهند و طالبان را از این کشور بیرون کنند اذعان نکرده اند.

 

اوباما و هم پیمانان غربی اش حتی نمیتوانند این فرض را داشته باشند که در افغانستان به پیروزی رسیده اند.

 

از زمان شروع موج جدید ناامنی در سال 2009، هر شش ماه نرخ کشتار و خون ریزی در این کشور به شکل قابل توجهي افزایش پیدا کرده است.

 

در گزارشی که هفته گذشته وزارت دفاع امریکا به کنگره ارائه کرد آمده است که طالبان قدرت بیشتری کسب کرده اند و تحلیل های مختلف حاکی از این واقعیت است که طالبان بازگشت نسبی به قدرت را تجربه خواهند کرد.

 

همچنين در ماه ژانویه نيز سرویس جاسوسی امریکا به بن بست رسيدن جنگ در افغانستان اذعان و اعلام كرد: طالبان هم چنان قدرتمند هستند.

 

شایان ذکر است؛ به تازگي گروه های شورشی جديدي در افغانستان ظهور پیدا کرده اند که تلاش مي كنند در صورت همکاری افغانستان با ناتو در برابر دولت دست به شورش بزنند.

 

واقعیت این است که جنگ افغانستان یک شکست بوده و سران خوش گذران غربی که با بی خیالی در شیکاگو دور هم جمع شده اند به شکل غیر مستقیمی به این شکست اعتراف مي كنند.




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

 




تاریخ: سه شنبه 2 خرداد 1391برچسب:وقتی مخزن سوخت ماشین منفجر میشه!,
ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

  انوشيروان ارجمند، سابقه اي طولاني‌ در بازيگري دارد. از او تا به حال كارهاي زيادي را شاهد بوده‌ايم. از بازي در سريال امام علي(ع)‌ گرفته تا مختارنامه و حالا هم پشت كوه‌هاي بلند. 

او جزو معدود بازيگراني است كه در بيشتر كارهاي تاريخي حضور داشته است. خودش در اين مورد مي‌گويد بازي در اين گونه آثار روي پيشاني من نوشته شده است. به هر حال با او همراه شديم تا هم از تجربه‌اش با امرالله احمدجو بگويد و هم از بازي‌هايش در سريال‌هاي تاريخي سيما.

 

شما جزو معدود بازيگراني هستيد كه در آثار تاريخي حضور پررنگي داريد. نظر شما درباره فيلمنامه و ساختار اين گونه آثار چيست؟

اصولا ساخت كارهاي تاريخي احتياج به تحقيقات وسيعي دارد. به اين معنا كه بايد محققان زيادي روي اين نوع كارها اعمال‌نظر كنند. حال فرق نمي‌كند كه تاريخ اسلام باشد يا تاريخ معاصر. بلكه نكته‌اي كه اهميت دارد رسالت و صداقت سازندگان آنهاست كه بايد در روايت اثر حفظ شود و بايد مطالب طوري بازگو شوند كه مخاطبي كه با تاريخ آشنايي چنداني ندارد بتواند اطلاعات درستي را از آن به دست آورد و اگر فيلمنامه و خود كار به گونه‌اي باشد كه تنها جنبه سرگرمي داشته باشد و در انتها توشه‌اي نصيب مخاطب نشود قطعا هيچ ارزشي هم نخواهد داشت.

 

چرا قبول كرديد كه در اين مجموعه بازي كنيد؟

 

وقتي كه مشغول بازي در فيلم روز رستاخيز به كارگرداني احمدرضا درويش بودم از طرف آقاي احمدجو (كارگردان)‌ براي بازي در اين سريال دعوت به همكاري شدم و از آنجا كه شناخت خوبي نسبت به اين نويسنده و كارگردان نام‌آشناي تلويزيون داشتم، پذيرفتم كه در اين كار بازي كنم. چون اعتماد كاملي نسبت به كار‌ آقاي احمدجو و شخص ايشان داشتم.

 

درباره نقش‌تان بيشتر برايمان توضيح مي‌دهيد؟

 

درست است كه من به گونه‌اي نقش راوي را در اين سريال بازي مي‌كنم، اما فضاي كار و جذابيت قصه مرا ترغيب مي‌كرد كه هر روز با انرژي بيشتري سر صحنه حاضر شوم.

 

آيا احمدجو به عنوان كارگردان كه بيشتر به بازگو كردن تاريخ علاقه‌مند است حساسيت كارگردان‌هاي ديگري همچون داوود ميرباقري دارد؟

 

آقاي احمدجو از كارگرداناني است كه با بازيگرش درگير نمي‌شود و فضا را براي او باز مي‌گذارد. براي احمدجو نوع ميزانسن و خوب بازي گرفتن مهم است و مي‌خواهد كه روايت كلي قصه توسط بازيگر به بهترين شكل مطلوب به مخاطب منتقل شود و چون خودش نويسنده آثارش نيز هست خيلي خوب به تمامي مسائل و حتي جزئيات اشراف دارد.

 

با توجه به اين كه شما در اين مجموعه راوي قصه هستيد چقدر با زبان طنز و تاريخي اين كار آشنايي داشتيد؟

 

به هر حال زبان اين كار از دل طنز طراحي شده است و نه من و نه مخاطبان قطعا با اين زبان بيگانه نيستيم. البته فيلمنامه اين سريال به گونه‌اي نوشته شده بود كه بايد تلخي پيام كه پشت طنز پنهان شده بود به گونه‌اي عيان مي‌شد.

 

 

مثلا پادشاهي كه حتي نمي‌تواند يك خانواده را درست اداره كند چگونه مي‌‌تواند مملكت داري كند. اين نوع روايت، بيان خاص خودش را هم مي‌طلبيد كه آقاي احمدجو در اين مورد كمك فراواني به ما ‌كردند.

در اين كار از لهجه‌هاي زيادي هم استفاده شده در اين مورد توضيح دهيد.

 

بله، همان‌طور كه گفتيد در اين سريال از لهجه شيرازي گرفته تا لهجه اصفهاني و تركي استفاده شده كه همين مساله به شيريني كار افزوده است.

 

كسي در پشت صحنه حضور داشت كه لهجه‌ها را با شما يا حتي بازيگران ديگر كار كند و به آنها آموزش دهد؟

 

خير. تنها خود آقاي احمدجو و دستيارشان در اين مورد به من كمك مي‌كردند البته جالب است كه بدانيد خود‌آقاي احمدجو از قبل فيلمنامه را با صداي خودش با تمام تلفظ‌هاي درست روي يك سي‌دي ضبط كرده و به بازيگران داد و از طريق نوع بيان، لهجه‌ها را به بازيگران آموزش داد كه به نظرم اين حركت در نوع خودش بسيار بديع بود.

 

آيا پشت‌كوه‌هاي بلند، ادامه روزي‌ روزگاري است؟

 

بله، همان‌طور كه مي‌بينيد حسام بيك روزي روزگاري در اين سريال تبديل به پادشاهي شده است البته پادشاهي كه همه چيز بلد است به غير از مملكت‌داري!

 

آيا ديالوگ‌هايي از اين كار هنوز در ذهن‌تان باقيمانده و به دلتان نشسته است؟

 

اين كار ديالوگ‌هاي فوق‌العاده زيبايي داشت برخي از اين ديالوگ‌ها را بسيار دوست دارم و به يادم مانده است. جايي حسام بيك خطاب به فردي مي‌گويد: اين دروغ‌هايي كه مي‌گويي راستند؟! به نظرم اين ديالوگ‌ بار معنايي و زيبايي خاصي دارد كه آقاي احمدجو با درايت آن را به نگارش در آورده است.

 

آيا خودتان هم براي بهتر و شيرين‌تر شدن روايت‌ها تحقيق خاصي انجام داده‌ايد؟

 

خير. آن چه به من واگذار شد نوعي نثر قديمي بود كه از كتب مختلف برداشته و انتخاب شده بود و در كنار اين نثر‌ها راهنمايي‌هاي خود كارگردان هم برايم كفايت مي‌كرد.

 

حالا با توجه به اين كه شما در آثار تاريخي زيادي حضور پيدا مي‌كنيد آيا اين رفت و آمد‌ها و طولاني بودن كارها اذيت‌تان نمي‌كند؟

 

 

انوشيروان ارجمند: آقاي احمدجو از قبل فيلمنامه را با صداي خودش با تمام تلفظ‌هاي درست روي يك سي‌دي ضبط كرده و به بازيگران داد و از طريق نوع بيان، لهجه‌ها را به بازيگران آموزش داد كه به نظرم اين حركت در نوع خودش بسيار بديع بود

 

به نظر من در زمينه بازيگري هر كسي قسمت و تقديري دارد و انگار روي پيشاني من هم بازي در اين‌گونه كار‌ها نوشته شده است، اما به هر حال اگر من از كاري خوشم بيايد حتي اگر قله قاف هم باشد، مي‌روم. چون به كاري كه مي‌خواهم انجام دهم اعتقاد دارم و از طرفي يك قرارداد نانوشته با كارگرداني كه با او كار مي‌كنم دارم و آن رعايت حقوق او و كارش و البته رسيدن به يك نقطه مشترك است كه كيفيت كار را بالا مي‌برد.

آقاي ارجمند چقدر آگاهي براي ايفاي نقش تاريخي لازم است؟

 

اولا وقتي كارگرداني من را براي يك نقش تاريخي انتخاب مي‌كند به بضاعت و آگاهي من نسبت به تاريخ آشنايي دارد و وقتي هم فيلمنامه به دستم مي‌رسد با كارگردان صحبت و مشورت مي‌كنم و سعي مي‌كنم سلايق خودم را با سلايق او يكي كنم تا بتوانيم به يك هدف مشترك برسيم. ضمن اين كه تنها كارگردان يا فيلمنامه نمي‌تواند چگونگي اجراي نقش تاريخي را تعيين كند و بايد خود بازيگر هم مطالعاتي داشته باشد. براي اين كه مخاطب بتواند آن نقش را راحت‌تر بپذيرد و بازيگر هم بتواند به آن نقطه باورپذيري و مقبول بودن برسد.

 

به نظر شما يك نقش به يادماندني چطور شكل مي‌گيرد؟

 

فكر مي‌كنم يك نقش ماندگار از يك مثلث درست شده است كه در ضلع‌هاي آن كارگردان، نويسنده و بازيگر قرار گرفته‌اند و اين سه نفر با همفكري يكديگر مي‌توانند يك اثر يا آثار ماندگار را رقم بزنند.

 

فكر مي‌كنيد پشت كوه‌هاي بلند بتواند ماندگاري روز روزگاري را به دست آورد؟

 

شايد امروزه به دليل تعدد شبكه‌ها و آثار پخش شده كارها كمتر در ذهن مردم باقي بماند. مثلا زماني كه سريال امام علي(ع)‌ پخش مي‌شد، سريال‌هاي زيادي نداشتيم، براي همين اين سريال در ذهن مردم ماندگار شد، اما حالا اين‌گونه نيست، اما پشت كوه‌هاي بلند شايد به خاطر فضاي طنز و فانتزي‌ كه دارد بتواند مخاطبش را جذب و در ياد آنها باقي بماند.

 

شما چه مدت سر اين كار بوديد؟

 

حدود 12 ماه من با اين سريال همكاري داشتم كه واقعا برخلاف طولاني بودنش برايم بسيار خاطره‌انگيز و دوست‌داشتني بود.

 

از اين كه در كارهاي تاريخي بايد گريم و لباس‌هاي سنگيني را تحمل كنيد خسته نمي‌شويد؟

 

خير. چون به هر حال نزديك به 40 سال است كه دارم در اين حرفه بازي مي‌كنم و هميشه هم سعي كردم باانضباط‌ترين بازيگر باشم، چراكه اگر به عنوان بازيگر بتوانم كارم را درست انجام دهم و سر هر مساله كوچكي ايراد نگيرم طبيعتا سرعت كار و كيفيت آن بالا مي‌رود و اضطراب كمتري هم در حين كار به وجود مي‌آيد.

 

هيچ وقت با برادرتان داريوش ارجمند حس رقابت داشته‌ايد؟

 

نه! ما هر دو كار خودمان را انجام مي‌دهيم و كمتر هم در كار يكديگر دخالت مي‌كنيم. البته هر چقدر ايشان در كارشان موفق‌تر باشند، براي من باعث افتخار و سربلندي است.

 

آقاي ارجمند شما كه به قول خودتان 40 سال است در اين حرفه فعاليت مي‌كنيد. به نظرتان آيا ممكن است روزي يك آدم معمولي به يك بازيگر ستاره تبديل شود؟

 

بله، امكانش وجود دارد. براي مثال حسين عابديني يك نوجوان معمولي بود، اما ديديم كه در فيلم‌هاي مجيد مجيدي چقدر خوب درخشيد و چقدر بااحساس بازي كرد. در صورتي كه حتي تحصيلات آكادميك هم نداشت، بنابراين اين مساله خيلي دور از ذهن هم نيست.

 

از كارهايي كه در آينده نزديك از شما خواهيم ديد چه خبر؟

 

بازي در فيلم سينمايي عقاب را به تازگي تمام كردم كه در حال حاضر در مرحله تدوين است.

 

با اين مشغله كاري آيا فرصتي هم براي بازي در تئاتر داريد يا خير. فكر مي‌كنم دائم در سفر كاري هستيد. اين‌طور نيست؟

 

خير. اخيرا در تئاتري بازي كردم كه مدتي پيش اجرايش تمام شد با نام «زخم مدينه» كه به مناسبت رحلت حضرت فاطمه(س)‌ روي صحنه رفته بود. به هر حال هيچ‌گاه دوست ندارم از خانه اولم يعني تئاتر فاصله بگيرم.

 

و در آخر اين كه براي كداميك از نقش‌هايي كه تا به حال بازي كرده‌ايد حس دلتنگي داريد؟

 

من براي اجراي تمامي نقش‌هايم زحمت مي‌كشم، براي همين تمامي آنها را دوست دارم. از كوچك‌ترين آنها گرفته تا بزرگ‌ترين‌شان و به تنها چيزي كه فكر مي‌كنم و برايم مهم است اين است كه بتوانم كار خودم را درست و به خوبي انجام دهم.

 




ارسال توسط Saied Moosavi Nasab

  همسر امیریوسفی با اعلام این مطلب گفت: «محسن امیریوسفی از روز شنبه به دلیل سکته‌ مغزی در بیمارستان بستری شده، ‌اما خوشبختانه پزشکان تقریبا توانستند رگ‌هایی مغزی او را باز کنند.»

 
او با اشاره به بهبودی وضع این هنرمند ادامه داد: «بنده در تلاش هستم اگر نیاز است، او را برای درمان به خارج از کشور ببرم.»
 
محسن امیر یوسفی متولد 1350 است و فیلم‌هایی چون «خواب تلخ» و «آتشکار» را در کارنامه‌ دارد و یکی از اپیزودهای «کهریزک» را ساخته است



ارسال توسط Saied Moosavi Nasab
آخرین مطالب
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 161
بازدید دیروز : 477
بازدید هفته : 639
بازدید ماه : 1177
بازدید کل : 160865
تعداد مطالب : 314
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1



Alternative content