آنقدر موضوع "تقلب"، "کمیته صیانت از آراء"و... از سوي كساني كه مقام معظم رهبري آنان را "دوستان بيانصاف" ناميدند تكرار شد، تا اینکه ايشان در سخنرانی آغاز سال 1388ضمن خطاب قرار دادن کسانی که در صدد تشکیک در سلامت انتخابات هستند، فرمودند: انتخاباتی که قرار است دو سه ماه دیگر برگزار شود را از حالا شروع کردن به خدشه وارد کردن.این چه منطقی است؟ چرا بیخود خدشه وارد میکنند؟ مردم را متزلزل می کنند، تردید ایجاد می کنند.
ايشان با انتقاد از برخی افراد که بیهوده تلاش میکنند، انتخابات ۲۲ خرداد ریاست جمهوری را در ذهن مردم خدشهدار کنند، افزودند: تاکنون حدود ۳۰ انتخابات در کشور برگزار شده و مسئولان وقت رسماً سلامت و صحت انتخابات را تضمین کردهاند و به همین علت مردم تحت تأثیر حرفهایی که تلاش میکنند انتخابات ریاست جمهوری را از هماکنون متزلزل و خدشهدار جلوه دهند قرار نمیگیرند.
اما طبیعتا سخن مقام معظم رهبری برای آنان که خود را به خواب زده بودند نمی توانست بیدار کننده باشد و "کلید واژه تقلب" از شب 23 خردادی که موسوی و کروبی از داخل صندوقهای رای آن بیرون نیامده بودند، در را به روی آشوبهای خیابانی و آن فتنه جبران ناپذیرگشود و شد آنچه نباید میشد.
بنابراين آنچه در تاريخ معاصر جمهوري اسلامي ايران با عنوان "فتنه 1388" ثبت شد، يک "پروژه هدفمند" بود که بايد بسيار زودتر از برگزاري انتخابات کليد ميخورد تا فرايندي رخ دهد كه تماما عليه ملت، كشور و انقلاب بود و تماما به نفع دشمن.
هشت ماه و 1روز تا يازدهمين دوره انتخابات رياست جمهوري باقي مانده است؛ سيد محمد خاتمي، که دو دوره با نظارت شوراي نگهبان و براساس قانون اساسي جمهوري اسلامي ايران بر نهاد رياست جمهوري ايران تکيه زد و خود را رئيس جمهور ناميد، از ضرورت برگزاري "انتخابات آزاد" سخن به ميان آورده است.
خاتمی اخیرا در جلسه مجمع روحانیون مبارز کلید واژه اصلی اصلاح طلبان را برای انتخابات ریاست جمهوری "انتخابات آزاد" اعلام کرده است.
به موازات چنين نظري چندی پیش یکی دیگر از چهرههاي مطرح كشور در دنباله چنين كليد واژهاي در دیدار اعضای شورای انجمن اسلامی دانشکده فنی دانشگاه تهران گفت: برگزاری"انتخابات آزاد"، شفاف و منطبق بر قانون اساسی میتواند بخش بزرگی از مشکلات کشور را حل و علاوه بر افزایش اعتماد مردم و دوستداران نظام، دشمنان خارجی کشور را در بسیاری از زمینهها خلع سلاح و مأیوس گرداند.»
این بار نیز درحالیکه چند ماه تا انتخابات ریاست جمهوری باقی مانده است، سخنان برخی عناصر داخلی با دشمنان خارجی تشابه پیدا کرده است!
درحالیکه جلسات و نشست های معاندان جمهوری اسلامی با موضوع انتخابات پیش روی ایران، یکی پس از دیگری در حال برگزاری است، کلید واژه "انتخابات آزاد" نیز از آن سوی مرزها شنیده می شود.
فرزند شاه مخلوع ايران نيز با اشاره به برگزاري كنفرانسهاي در بستهاي در لندن، پاریس و استکهلم درباره امکان برگزاری "انتخابات آزاد" گفته است: باید در یک فرایند بتوانیم نهایتا به این خواست برسیم و اینجا است که میتوانیم از خودی و جهانیان بخواهیم که براي انتخابات آزاد از ما حمایت کنند.»
موسسه اينترپرايز نيز در تابستان امسال، قبل از خاتمي تنها راه عملي تغيير نظام در ايران را تغيير در روزهاي برگزاري انتخابات آزاد در ايران عنوان ميکند!
تاریخ در حال تکرار شدن است؟دوباره محتوای سخنان رئیس جمهور سابق ایران با فرزند شاه مخلوع یکسان شده است. هر دو از "انتخابات آزاد" و آزادی سران فتنه" سخن می گوید، آن هم در روزهایی که ملت ایران یکی از حساس ترین مقاطع تاریخی خود را سپری می کند؛ روزهایی که تمام "غم لشگر انگیخته" است تا بلکه بتواند ملت نستوه ایران را از پای دربیاورد؛ ملتی که جرمش ایستادگی است.
حساسیت این روزها کمتر از روزهای سال پایانی جنگ تحمیلی نیست که تمام دنیا علیه "جمهوری اسلامی تازه جان گرفته" ایستاده بود.
در این روزها طراحی کلید واژه، برای شروع پروژه ای دیگر علیه جمهوری اسلامی و با هدف رسیدن به قدرت، دیگر کارکرد کلید واژه های سال 88 را ندارد؛ چرا که همیشه تاریخ تکرار نشده است. در بسیاری از مقاطع تاریخی مردم با درس گرفتن از گذشته، مانع از تکرار "پروژه های تاریخی" شده اند.
عمکرد طیف تندروی اصلاح طلب در وقابع پس از انتخابات سال 88 به مردم ثابت کرد که این جریان "بر نظام" و "نه در نظام" حرکت می کند؛ به این ترتیب سران مشهور جریان اصلاحات شناسنامه سیاسی خود را باطل کرده و دست به خود حذفی زدند.
بنابراين انتخاب "كليد واژه" و برگزاري جلسات، پشت درهاي بسته براي شروع يك فتنه ديگر با همراهي دشمنان خارجي و يا همكاري عناصر داخلي، از سوي جبهه دوم خردادي كه لكه ننگ فتنه 88 از كارنامهاش پاك نخواهد شد، مختوم به شكست و آغاز يك بازي باخت_باخت براي اين جريان خواهد بود.
نظرات شما عزیزان: